Annonce
Lokalavisen Assens

Golfbane udvider med seks snag-huller

Vestfyns Golfklubs daglige leder Michael Skjerbek (tv), greenkeeper Stefan Andersen og Per Bruun Madsen fra Fynske Bank i Assens smiler om kap med solen foran den nye snag-golfbane hos Vestfyns Golfklub i Glamsbjerg. Per bruun Madsen, der afleverede pengene til golfklubben på vegne af Fonden for Fynske Bank, er selv en ivrig golfspiller med et handicap på 16,5. Foto: Søren Plovgaard
Vestfyns Golfklub kan nu også tilbyde en form for golf, hvor der spilles med store køller på kort bane. Det kaldes snag-golf og henvender sig især til unge og uøvede spillere.
Annonce

Glamsbjerg: Snag-golf har de senere år bredt sig til flere danske golfbaner. Og nu kan Vestfyns Golfklub i Glamsbjerg også tilbyde denne særlige golfdisciplin til sine brugere.

Snag er et akronym for "Starting New At Golf”, og denne form for golfspil er særligt rettet mod nybegyndere og som legeplads for helt unge spillere, der måske stifter bekendtskab med golfspillet for første gang.

Vestfyns Golfklub har i flere år arbejdet på at anlægge en snag-golfbane, og for et par uger siden var man kommet så langt, at man kunne tage banen i brug. Der er tale om en sekshullers kortbane, hvor der spilles med tennisbolde og farverige køller, og hvor hullerne på greens er dobbelt så store som på traditionelle baner.

Per Bruun Madsen (tv) og Michael Skjerbek betragter det nye vandingsanlæg ved et af de seks huller på snagbanen, der er anlagt på et sted på banen, som golfklubben tidligere benyttede som øvebane. Foto: Søren Plovgaard

Ved hvert af de seks huller er der anlagt et vandingsanlæg, og pengene hertil er kommet fra Fonden for Fynske Bank, der har doneret 40.000 kroner til projektet. Klubben har tidligere modtaget 29.500 kroner i støtte fra Danmarks Idrætsforbund foreningspulje, og også Toms Guldpulje har bidraget med en økonomisk håndsrækningen til den nye snag-bane. Pengene herfra er gået til køb af jord til anlæggelsen samt til at erhverve snaggolf-udstyr for.

Annonce

Skal trække unge til

Banen, der ligger i forlængelse af banens driving range, er anlagt af Stefan Andersen, der har været chefgreenkeeper hos Vestfyns Golfklub i 10 år.

- Det var en lidt anderledes opgave at lave banen, da den jo er kortere end normale baner. Men det har hjulpet godt til, at vi har modtaget økonomiske midler til etableringen af vandingsanlægget ved de seks huller, siger Stefan Andersen.

Michael Skjerbek, der er daglig leder i Vestfyns Golfklub, tror og håber på, at den nye snaggolf-bane kan trække flere unge medlemmer til klubben.


Det var en lidt anderledes opgave at lave banen, da den jo er kortere end normale baner. Men det har hjulpet godt til, at vi har modtaget økonomiske midler til etableringen af vandingsanlægget ved de seks huller

Greenkeeper Stefan Andersen


Han fortæller, at medlemstallet i klubben ligger stabilt lige i underkanten 700, og at Vestfyns Golfklub har planlagt en række intensivkurser i weekenden for begyndere, og at der er meldt 20 deltagere på til det første kursus, der afvikles over fire weekender i juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce