Annonce
Lokalavisen Assens

Guldholdet fra Tommerup: U15-spillerne hev dansk mesterskab hjem

Højt humør og et dansk mesterskab. Guldholdet fra Tommerup Vandpolo er i tilfældig rækkefølge: Benjamin Jultved, Jonas Svensmark Jensen, Valdemar Paustian, Lucas Giolitti, Astrid Vestergaard, Thor Skov-Jørgensen, David Renberg, Valdemar Skotte Jørgensen, Kristoffer Bau, Conrad Paustian, Aske Skov-Jørgensen. Holdleder er Per Veber og træner Karl-Emil Greve. Privatfoto
U15-holdet fra Tommerup Vandpolo var suveræne, da de lørdag på hjemmebanen i Fyrtårn Tommerup vandt det danske mesterskab.
Annonce

Tommerup St.: Blot en uge efter at kvindeholdet i Tommerup Vandpolo blev danske mestre efter en finalesejr over Svøm Slagelse, gjorde Tommerups U15-hold dem kunsten efter.

Lørdag sikrede U15-holdet sig guldmedaljer, da DM i ungdomsrækkerne blev afviklet i Fyrtårn Tommerups svømmehal, med Tommerup Vandpolo som arrangør.

Det er ikke altid nemt at skulle påtage sig favoritværdigheden, men den tog U15-spillerne gerne på sig, for holdet havde tidligere vundet over samtlige tre modstandere, da der tidligere blev spillet Tommerup cup.

Der var da heller ingen problemer med at vinde i de to første kampe. Først blev HSK besjret med solide 26-8, og senere blev det også til en komfortabel sejr på 17-4 over jyske Lystrup. I begge kampe viste U15-spillerne flot forsvarsspil og hurtigt angrebsspil.

Annonce

Finale mod Slagelse

På programmet i lørdagens sidste kamp stod Slagelse, der lige som Tommerup havde vundet sine to første kampe, så der var lagt op til et ægte finalebrag om DM-titlen.

Slagelse gjorde større modstand end ventet, og de bragte sig foran med 1-0 i første periode. Slagelse forsatte i anden periode med at presse Tommerup og kom op på 3-0, før Tommerup fik scoret, og sjællænderne gik til pausen inden med en føring på 5-3.

Tommerup viste helt andre takter fra begyndelsen af tredje periode. Efter blot et minuts spil havde Tommerup fået udlignet til 5-5, og fra det tidspunkt så spillerne sig aldrig tilbage. Tommerup gik ind til fjerde og sidste periode med en føring på 8-5. Her var hjemmeholdet endnu mere suverænt, og det lykkedes helt at holde Slagelse fra scoringer i sidste periode, mens Tommerup smed fire bolde i kassen til slutresultatet 12-5.

Tommerups 12 mål blev scoret af Astrid Vestergaard og Thor Skov-Jørgensen, hver et mål, Conrad Paustian og Lucas Giolitti, hver to mål og Valdemar Paustian og Jonas S. Jensen, hver tre mål.

I målet levere Benjamin Jultved tre flotte kampe med flere gode redninger – blandt andet et straffekast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Lokalavisen Assens

Allstars i Assens

Annonce