Annonce
Lokalavisen Assens

Kampagne: Gavekort med 20 procent rabat

I denne uge tilbyder Assens Handelsstandsforening rabat på køb af gavekort. Foto: Kim Rune
Annonce

Assens: Køb et gavekort til 500 kroner - for 400 kroner.

Sådan lyder en aktivitet, som Assens Handelsstandsforening har skudt i gang som led i Handel lokalt-kampagnen, der kører de næste uger.

Assens Handelsstandsforening har besluttet at sælge 100 gavekort på hver 500 kroner med 20 procent rabat. Det betyder, at man betaler 400 kroner for gavekort, men kan købe varer for 500 kroner ved at indløse gavekortene i byens medlemsbutikker.

Oveni det gode tilbud trækker handelsstandsforeningen lod om tre præmier blandt løberne af de 100 gavekort. Præmierne er gavekort på 2500 kroner, 1500 kroner og 1000 kroner.

I forbindelse med kampagner opfordrer Assens Handelsstandsforening byens virksomheder, håndværkere og andre om at give sine medarbejdere et gavekort som erstatning for eventuelle aflyste medarbejderarrangementer.

Salget af gavekort foregår torsdag, fredag og lørdag den 28., 29. og 30. maj hos Den nye Strøgbutik i Østergade 41 i Assens.

Det er kun muligt at købe et gavekort per person. /SP

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce