Annonce
Lokalavisen Assens

Mors Dag: Hvem fortjener Dorthes smukke buket?

Blomsterdekoratør Dorthe Søgaard fra Passiflora i Haarby er igen i år klar med en stor flot buket blomster til en mor, der fortjenter en anerkendelse på Mors Dag. Foto: Søren Plovgaard
Kender du en mor, der fortjener en flot buket blomster til Mors Dag? Så vil vi gerne høre fra dig. Blomsterdekoratør Dorthe Søgaard fra Passiflora i Haarby donerer igen i år en flot buket til vinderen.

I anledning af Mors Dag søndag den 8. maj udlodder Lokalavisen Assens i samarbejde med blomsterdekoratør Dorthe Søgaard fra blomsterforretningen Passiflora i Haarby en buket blomster.

Hvis du synes, at din egen mor eller en anden mor, du kender, fortjener at vinde den flotte buket blomster, kan du sende en mail til sp@jfmedier.dk med en beskrivelse af, hvorfor du synes, at netop din mor, veninde, kæreste eller hustru fortjener at vinde.

Du er også velkommen til at skrive i kommentarfeltet her under opslaget.

Annonce

Fristen for at indstille kandidater til Mors dag-buketten fra Passiflora i Haarby løber til og med torsdag den 5. maj klokken 10, og vinderen bliver offentliggjort på Lokalavisen Assens’ facebookside på Mors Dag den 9. maj.

Lokalavisen Assens vil gerne tage billeder ved overrækkelsen af buketten samt snakke lidt med vinderen og den person, der har indstillet vinderen.

Den eneste betingelse for at vinde er, at man bor i Assens Kommune.

Årets travleste dag hos Passiflora

Dorthe Søgaard er i øvrigt igen i år klar til at betjene kunderne på Mors Dag i sin blomsterforretning Passiflora i Algade i Haarby.

- Mors Dag er helt klart den enkeltdag, hvor vi har allertravlest i butikken, siger Dorthe Søgaard.

Mors Dag i år er en smule anderledes end tidligere for Dorthe Søgaard og hendes blomsterforretning. Hun har nemlig for nylig meldt sig ud af blomsterkæden Interflora og står nu selv for markedsføring og levering.

- De sidste to år har der også været coronarestriktioner omkring Mors Dag. Sidste år måtte vi for eksempel kun have to kunder inde i butikken ad gangen, og da var det, at vi fandt på at rejse et telt udenfor, fortæller Dorthe Søgaard.

I år har Passiflora skruet endnu mere op for hyggen på Mors Dag. Butikken får nemlig besøg af San og hendes fine kaffe- og baristavogn fra klokken 7 til klokken 11.

Sidste år forærede blomsterdekoratør Dorthe Søgaard også en flot buket blomster til Mors Dag i samarbejde med Lokalavisen. Dengang vandt Karen Hansen buketten. Hun var indstillet af sit barnebarn Nina Zaar Jelling (th). Til venstre er det Karen Hansens datter Jonna Hansen. Arkivfoto: Martin Kloster

Dorthe Søgaard udvidede i efteråret 2021 sin butik med en blomstergård, hvor kunderne kan handle uden for den normale åbningstid ved hjælp af selvbetjening.

Blomstergården ligger lige ved siden af butikken i Algade 27, og det foregår på den måde, at kunden sender en sms, hvorefter kunden modtager en kode, som tastes ind på dørens låsesystem og således får adgang til blomstergården ved siden af butikken.

Mors Dag er helt klart den enkeltdag, hvor vi har allertravlest i butikken

Blomsterdekoratør Dorthe Søgaard, Passiflora i Haarby

Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde forbundet med Facebook.


Annonce
Lokalavisen Assens

Nu bliver de første snublesten lagt i Assens

Annonce
Lokalavisen Assens

Tilbygning rives ned og bygges op igen: Nye og mere moderne toiletforhold på vej på havnen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Peter Schmeichel drager på sin første turné - giver én koncert på Fyn: Faren insisterede på, at han skulle lære et instrument

Lokalavisen Assens

Efter 32 år med blomsterbutik i Assens: Åse har sidste arbejdsdag 31. maj

Lokalavisen Assens

Ægteparret Sanne og Jesper knokler løs i lille fodboldklub: - Vi tæller ikke timerne

Lokalavisen Assens

Kathrine og Andreas brænder for musicalgenren: Nu arrangerer de stor støttekoncert i Ebberuphallen

Lokalavisen Assens

Familiefaren, forskeren og formanden vinder stor  hæderspris: Når de andre går i seng, begynder han på sit andet arbejde

Annonce