Annonce
Lokalavisen Assens

Netto kommer til Skallebølle

Netto bygger ny butik i Skallebølle. Den ventes klar senest i maj 2021.

Skallebølle: Så blev det officielt.

Netto bygger en ny dagligvarebutik på 1.100 kvadratmeter i rundkørslen ved Langesøvej/Odensevej i Skallebølle.

Det kom frem i torsdags i sidste uge, da der var første spadestik på matriklen.

Niels Ove Jensen, administrerende direktør for bygherren Amstrup & Baggesen Entreprise A/S, bød en lille inviteret skare velkommen og Assens-borgmester Søren Steen Andersen (V), formand for Skallebølle Beboerforening, Niels Drejergaard, og Maria Ingemann Bach, der har oprettet en facebookside for at få en Netto til Skallebølle, tog første spadestik i fællesskab.


Det er på grund af dig (Niels Ove Jensen, red.), Maria og Niels, at vi står her i dag.

Carsten Hadsbjerg.


Butikken skal åbne senest til maj, men der er ikke en endelig åbningsdag klar endnu. Butikken bliver lavet efter det nye, såkaldte 3.0-koncept, som er den nye form for Netto.

Blev overbevist

I april 2016 skrev Maria Ingemann Bach, der er initiativtager til facebooksiden "Ja tak til Netto i Skallebølle", til Carsten Hadsbjerg, der er udviklingschef hos Salling Group, Netto er en del af. De to begyndte at skrive sammen om mulighederne for en butik.

Salling Group og Carsten Hadsbjerg blev mere og mere overbevist om potentialet i Skallebølle, selv om der kun bor omkring 600 sjæle i området. Men dertil kan lægges et par tusinde bilister - og potentielt handlende - som kører igennem rundkørslen hver dag.

Assens Kommunes borgmester Søren Steen Andersen (V) (t.v.) og Carsten Hadsbjerg, udviklingschef hos Salling Group (t.h.), står og snakker om byggeriet. Foto: Martin Kloster

Siden kom Niels Drejergaard ind med input. Da startede processen for alvor, fortalte Carsten Hadsbjerg ved det første spadestik.

- Det er på grund af dig (Niels Ove Jensen, red.), Maria og Niels, at vi står her i dag, sagde han og kiggede på Niels Ove Jensen og de to andre.

Netto blev overbevist.

Arbejdet udføres bl.a. af Myllerup Entreprenør A/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

93-årige "Mor Karen" blev overrasket med stor buket på Mors Dag: - Hun er mor til syv, bedstemor til 18 og oldemor til 21

Lokalavisen Assens

Heidi var tæt på at gå ned med stress igen: Nu vil hun hjælpe tidligere stressramte med at tage styringen i eget liv

Annonce