Annonce
Lokalavisen Assens

Nybolig flytter til nye lokaler i Assens

Afdelingsleder Therese Vestergaard Aarhus fortæller, at Nybolig i Assens flytter ejendomsmæglerforretningen til en ny adresse i byen. Arkivfoto: Søren Plovgaard

Assens: Ejendomsmæglerkæden Nybolig rykker 1. april ind i nye lokaler i Assens.

Det bekræfter Therese Vestergaard Aarhus, der er afdelingsleder i Nybolig i Assens.

Nybolig flytter fra sine nuværende forretningslokaler i Østergade 29 og til et nyt lejemål i byen.

- Jeg kan endnu ikke fortælle, hvor i Assens vi flytter vores forretning til, men det vil snart blive meldt ud, siger Therese Vestergaard Aarhus.

Tom Skjellerup og Gustav Bisgård Carlsen overtog for knap to år siden Nybolig-forretningen efter Henrik Dyhr Jensen, som efter flere end 25 år i ejendomsmæglerbranchen i Assens valgte at søge nye udfordringer udenfor branchen. Tom Skjellerup og Gustav Carlsen driver i forvejen en Nybolig-forretning i Middelfart.

Den markante forretningsejendom på hjørnet af Østergade og Korsgade ejes af Fynbolig A/S. Fynbolig A/S med base i Aarup ejes af NovaCap ApS, der for nogle år siden overtog aktiviteterne i Dyhr Invest ApS. Ejendommen indeholder aktuelt syv lejemål.

Tom Skjellerup (th) og Gustav Bisgård Carlsen overtog Nybolig-butikken i Østergade i Assens for to år siden. De driver i forvejen ejendomsmæglerforretning i Middelfart. Arkivfoto: Kim Rune Jessen.
Forretningsejendommen på hjørnet af Østergade og Korsgade i Assens, som Nybolig nu forlader. Arkivfoto: Søren Plovgaard
Annonce
Annonce
Lokalavisen Assens

Forfatter besøger boghandel

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce