Annonce
Lokalavisen Assens

Tina knokler videre

Tina Prytz Rasmussen er her på en typisk arbejdsopgave med at gøre rent i et hjem. Privatfoto
Det er snart et år siden, Tina Prytz Rasmussen fra Assens etablerede sit eget rengøringsfirma. Det har hun ikke fortrudt, selv om det heller ikke har været nemt.
Annonce

Assens: Det var ønsket om at få lov til at være sin egen chef, der for nylig fik 29-årige Tina Prytz Rasmussen fra Assens til at springe ud som selvstændig.

Sådan lød de to første linjer i en artikel i Lokalavisen i slutningen af april, da vi skrev om Tina Prytz Rasmussen, der tog springet og blev sin egen chef i rengøringsfirmaet TP-rengøring.

Det er med andre ord snart et år siden, Tina Prytz Rasmussen etablerede sit eget firma. Og hvordan er det så gået?

- Jeg har været rigtig glad for at jeg tog beslutningen om at starte som selvstændig rengøringsdame, men det har da bestemt heller ikke har været nemt. Der er jo en del konkurrence indenfor faget, men jeg er fortrøstningsfuld og regner med, at der stadig vil komme flere nye kunder til i fremtiden, siger Tina Prytz Rasmussen.

Hun er taknemmelig for, at hun har en god kreds af faste kunder, og at kunderne altid er søde og trofaste.

- Men jeg både tror og håber på, at jeg kan få 10-20 flere kunder indenfor de næste måneder, siger Tina Prytz Rasmussen.

Annonce

Lidt ekstra til pensionisterne

Hun tager mellem 460 og 660 kroner inklusiv moms for at gøre rent i et hus – alt efter størrelsen.

- Det er et fast beløb, som kunden betaler for hvert besøg. Man får tørret støv af på overflader, ordnet toilet, støvsuget og vasket gulv, siger Tina Prytz Rasmussen, der minder om, at man kan trække 27 procent af prisen fra i håndværkerfradrag.

Tina Prytz Rasmussen har valgt at lægge en ekstra ydelse oveni for pensionister. De kan uden ekstra betaling få skiftet deres sengetøj ved hvert besøg.

Hvad er det ellers for nogle opgaver, du tilbyder i TP-rengøring?

- Jeg tilbyder for eksempel at vaske vinduer indenfor, gå tur med hunden, handle ind, ordne lidt i haven. Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser, forklarer Tina Prytz Rasmussen.

Hun har noteret sig, at Assens Kommune har sparet på rengøringshjælpen hos de ældre borgere i kommunen.

- Jeg vil sætte en dyd i at hjælpe de ældre borgere på bedste vis, siger hun. Tina Prytz Rasmussen og TP-rengøring kan kontaktes på telefon 50 32 58 43 og på mail til tprtps@icloud.dk.

Man kan også finde hende på Facebook: TP-rengøring IVS.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce