Annonce
Lokalavisen Lemvig

Badebro, legeplads og cafeteria er klar

Legepladsen er gjort klar med endnu flere tilbud til store og små. Privatfoto
Annonce

Gjellerodde: Det har været svært at samle folk til de forskellige gøremål på Gjellerodde i disse coronatider. Men små grupper af sommerhusejere har de seneste uger mødtes i deres fritid gjort klar til sommerens forhåbentligt mange turister.

En ny og flot badebro med rigelig plads til det populære krabbefiskeri er kommer i fjorden. Siddepladserne må vente, men ellers er den klar og allerede i brug. En ponton er undervejs og bliver placeret så langt ude, at det også kan blive muligt at springe i vandet.

Legepladsen har fået en nyskabelse i form af en balancesti med 80 stolper startende nem for de små børn og med stigende sværhedsgrad om til de voksnes crossfit bane. Pladsen er blevet repareret og malet og er nu helt sommerklar.

Til kristi himmelfartsferien åbner kiosk og cafeteria også – langt om længe. Odden Cafeteria plejer at åbne ugen før påske, men det sker så først nu. Alle, der ønske at spise på cafeteriet, skal bestille bord, og der bliver lukket ind i to ”seatings” – henholdsvis 17.00 til 18.30 og 19.00 til 2100. I pausen rengøres og afsprittes hele cafeteriet.

Så er badebroen sat op på Gjellerodde. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce