Annonce
Lokalavisen Lemvig

Den Kongelige Belønningsmedalje efter 46 år i banken

Vibeke Højbjerg (til højre) har modtaget Den Kongelige Belønningsmedalje efter godt 46 år i Vestjysk Bank. Back Office chef Karen Margrethe Filsø overrakte medaljen. Pressefoto
Vibeke Højbjerg stoppede i banken for et års tid siden, men hun har rigeligt med opgaver at fylde pensionisttilværelsen med
Annonce

Lemvig: Vibeke Højbjerg nåede at arbejde i godt 46 år i Vestjysk Bank, og i den anledning fik hun fredag den 28. august overrakt den Kongelige Belønningsmedalje ved en lille sammenkomst banken.

Chef for Back Office, Karen Margrethe Filsø, har været Vibeke Højbjergs leder de seneste fire år og fortæller, at Vibeke Højbjerg altid har været ”firmaets mand”:

- Vibeke har altid været enormt loyal overfor banken, kunderne og kollegaerne. Hun er kendt for sin uovertrufne faglige dygtighed og altid tjenstvillighed. Hun er vellidt og arbejdsom og ingen går forgæves efter hjælp hos hende. Desuden står Vibeke i den grad for kvalitet: Tingene skal være i orden og bliver fulgt til dørs. Vibeke er på alle måder en meget respekteret kollega, der også har bidraget aktivt til trivsel og arbejdsglæde på arbejdspladsen, fortæller hun.

Vibeke Højbjerg startede i banken i 1973, hvor hun blev ansat som elev i daværende Lemvig Folkebank. Efterfølgende var hun rådgiver i en lang årrække samtidig med, at hun sad i indlånsafdelingen, hvor interessen for pensionsområdet blev vakt. Vibeke har desuden løbende undervist og delt ud af sin viden om pensionsområdet i både banken og på uddannelsescenteret i Skanderborg. I 2000 blev hun udnævnt til pensionskonsulent og har siden 2009 været teamleder for Særlige Indlån, der varetager den administrative del af pensionsområdet i Vestjysk Bank.

Annonce

God afslutning

Efter de mange år i banken er det nu tiden med familien, rejser, spanskkursus og frivilligt arbejde i både Ungdomsgårdens Idrætsklub og Lemvig Parkinsonklub, som fylder i Vibekes kalender. Den Kongelige Belønningsmedalje runder de 46 år godt af.

- Det var lidt vemodigt, da jeg sagde farvel til banken og mine kolleger for et års tid siden, men jeg nyder at være kommet hjem og gå, siger Vibeke Højbjerg, der allerede har nok at fylde tiden med:

- Jeg går til spansk på 2. år sammen med en tidligere kollega og er kasserer i både Ungdomsgårdens Idrætsklub og Lemvig Parkinsonklub, hvor jeg i øvrigt også lige har startet en Parkinson pårørendegruppe i Lemvig. Desuden læser jeg gerne en god bog eller tager en tur rundt om søen med løbeklubben. Ture i Danmark og udlandet bliver der også tid til, ligesom jeg gerne går til yoga og gerne vil lære at hækle. Så der er masser af ting at tage sig til, fortæller Vibeke, som dog også af og til savner kollegerne, og det at være en del af en hverdag.

- Jeg savner naturligvis det sociale og kollegerne, men jeg forsøger at holde kontakten og er da også i en tøseklub med nogle af mine tidligere kollegaer. Modtagelsen af medaljen er dog en rigtig god afslutning på mine mange års arbejde i Vestjysk Bank, slutter Vibeke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce