Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fodbold: LGF klar til topkamp

LGF-træner Keld Østergaard forventer et seværdigt topopgør, når Ølstrup fredag aften gæster Lemvig Stadion i fodboldens serie 2. Arkivfoto: Allan Damgaard
Annonce

Lemvig: LGF's fodboldherrer i serie 2 vandt en 4-2-pligtsejr over rækkens bundhold Vinderup, og nu venter et spændende opgør fredag 18. september kl. 18 på Lemvig Stadion, hvor rækkens suveræne tophold, Ølstrup, kommer på besøg.

Det er samtidig et topopgør. LGF indtager nemlig rækkens andenplads med 15 point efter de syv runder, der udgør første halvdel af efterårets program. Ølstrup har vundet alle deres syv kampe og dermed erobret 21 point.

- Det bliver en fed kamp. Jeg forventer, at vi kan byde dem op til dans. Vi spillede en god kamp ude mod Ølstrup og var lidt uheldig med at tabe 3-2. Jeg forventer også en seværdig kamp. Ølstrup er et godt hold, siger LGF-træner Keld Østergaard.

Der er tvivl om René Nederby, der fik en skade mod Vinderup, mens Christian Nørgaard til gengæld er tilbage på holdet.

- Nu har vi mødt alle hold én gang og ligger på andenpladsen, og dermed er det naturligt, at det er vores målsætning at slutte i Top 2. Det er det, vi stiler efter, siger Keld Østergaard.

Mod Vinderup var LGF foran 2-0, men bundholdet - der endnu har deres første point til gode - kom på 2-2.

- Her fik vi lidt modgang, men heldigvis viste vi fin moral. Vi strammede skruen og vandt fortjent, siger Keld Østergaard.

Thobias Lisby Hermannsen blev dobbelt målscorer, mens Christian Jespersen og Rasmus Mikkelsen stod for de to andre LGF-fuldtræffere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce