Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fyldt messe trods udfordringer

Harboøre IF har igen i år fået opbakning for så mange udstillere, at Harboøre Centeret er fyldt op til Løvfaldsmessen. Foto: Morten Stricker
Løvfaldsmessen i Harboøre er igen i år fyldt med udstillere, men det har været en udfordring for arrangørerne
Annonce

Harboøre: Der er glæde over, der er fyldt op med stande på Løvfaldsmessen i Harboøre Centeret i år 12.-13. oktober. Måske mere glæde end normalt. Det har nemlig været en udfordring for udvalget bag messen at finde så mange, der ville være med.

- Vi har kunnet mærke, at der sker mere på gågaderne i Lemvig og i Thyborøn. Mange ejere står desuden alene med det, og så er det svært at have kræfter til også at stille op til messe, hvor der skal bygges en stand op. Vi har også hørt fra en tidligere udstiller, at han hellere ville lave noget i egen forretning frem for at komme på messe. Så det har været en udfordring for os. Så meget desto mere glædeligt er det, at det er lykkedes for os at få fyldt op, siger Agnes Aagaard fra messe-udvalget i Harboøre IF.

Hun finder derfor de meget rosende ord frem til dem, der har sagt ja til at være med.

- Det er flot, at de vil gøre denne ekstra indsats, så de er en del af Løvfaldsmessen. Det er vigtigt for Harboøre IF, at der er opbakning fra både udstillere og gæster, da Løvfaldsmessen er med til at sikre aktiviteterne i Harboøre IF, siger Agnes Aagaard.

Det er Løvfaldsmesse nummer 42 i rækken, og det er altså igen lykkedes at fylde Harboøre Centeret med masser af stande af meget forskellig art. Derudover er der også en række arbejdende stande.

- Her er vi bakket op af en del, der tidligere har været med, og der er også kommet en ny til. Gæsterne kan godt lide at se på stande, hvor der sker noget, siger Agnes Aagaard.

Der er musikalsk underholdning som beskrevet andet sted. Så er der en del for børnene. Tante Andante møder op fra messens start. Man gentager også det krea-værksted, som man forsøgte sig med sidste år, hvor børnene kan male på sten, arbejde med perler og andret kreativt.

- Det var en stor succes sidste år, så det gentager vi.

Traditionen tro er der en stor tombola, hvor de erhvervsdrivende har bakket op med masser af præmier. Og traditionen følges med den gratis morgenkaffe med runstykker, der indleder og trækker folk tidligt til Harboøre Centeret om søndagen.

- Jo, det skal nok blive godt, mener Agnes Aagaard.

Sidste år var der omkring de 2200 gæster, som er det normale niveau for Løvfaldsmessen

Løvfaldsmessen satser også på børne-aktiviteter. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce