Annonce
Lokalavisen Lemvig

H.C. Andersen i et eventyrligt univers

Rie Takeuchi Roligheds viser hendes papirklip i forbindelse med H.C. Andersen efteråret på Bovbjerg Fyr. PR Foto
Bovbjerg Fyr hædrer eventyrlige H.C. Andersen hele efteråret - i 160 året for Andersens besøg på fyret.

Bovbjerg: I 1859 besøgte den store eventyrfortæller H.C. Andersen Bovbjerg Fyr. Betaget af naturens kraft, skrev han om de høje lerskrænter, som havet år for år bider kæmpemundfulde af.

Siden HC var forbi er der blevet bygget et fyrtårn, som står stolt påBovbjerg og fortæller historier hver dag.

Nu skal den store historiefortæller æres, huskes og sammen med de frivillige på Bovbjerg Fyr have lov til at ses og genopleves i et nyt, men ikke mindre eventyrligt univers. Hele efteråret får et strejf af eventyr over sig på Bovbjerg Fyr.

Søndag 6. oktober lyder startskuddet til en lang række H.C. Andersen aktiviteter, oplevelser, og udstillinger, med ferniseringen af H.C. Andersen udstillingen.

Her kan publikum opleve Hans Mortens collager, Rie Takeuchi Roligheds papirklip, Eva Hermans keramik, Anders Riis foto og Anne Marie Nielsens isarbejder.

Også Hans Mortens collager er med på fyret - helt i sync med Andersens passion for papirklip. PR Foto
Annonce

Hold øjnene åbne

H.C. Andersen universet fortsætter helt frem til d. 8. december med noget for store og små, unge og gamle.

Bovbjerg Fyr byder på fernisering, frivilligmad, fortælling, fantasi, fællesspisning, fest, fællesskab og arrangementer for hele folket.

Oplevelserne spænder fra eventyrlig rap, H.C. Andersen dukketeater, fortælling og oplæsning af H.C. Andersen eventyr, julebord dækket som et eventyr, workshop, der laver H.C. Andersen julekugler samt foredrag om H.C. Andersen.

Der kunne skrives et helt eventyr om hvert enkelt arrangement – og – der er mange. Det gælder derfor om at følge Bovbjerg Fyrs hjemmeside, Facebook og læse den lokale dagspresse, hvis man ikke vil gå glip af et strejf af eventyr hele efteråret 2019.

H.C. Andersen skrev: "At leve er ikke nok. Solskin, frihed og en lille blomst må man ha`".

På Bovbjerg Fyr nøjes man ikke med en lille blomst. Her bindes en stor og eventyrlig buket af H.C. Andersen eventyr i ny forklædning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce