Annonce
Lokalavisen Lemvig

Intersport bliver til Sport 24

Indehaverne af den tidligere Intersport i Lemvig, Michael Larsen (tv) og Henrik Sig Jensen, har grund til at smile. De er nemlig blevet en del af Sport 24-kæden. Arkivfoto

Den tidligere Intersport i Vestergade i Lemvig bliver til en Sport 24-butik. Indehaverne Henrik Sig Jensen og Michael Larsen glæder sig at kunne byde velkommen i en nyrenoveret butik til åbningsfesten fredag den 4. maj, hvor der er Open by Night i Lemvig.

Annonce

Lemvig: I december måtte Intersport i Lemvig til stor overraskelse for de fleste lukke, fordi de to indehavere, Henrik Sig Jensen og Michael Larsen, ikke længere kunne få en forretning ud af at være en del af Intersport-kæden.

Få dage senere åbnede de sportsbutikken igen, og de har kørt den videre uden at være en del af en kæde.

Men nu har de fundet en ny kæde at være med i - nemlig den landsdækkende Sport 24.

- Vi har indgået en aftale med sportskæden Sport 24, og vi er glade for at kunne fortælle alle kunderne og hele byen, at vi nu lukker op for en ny og moderne måde at drive sportsforretning på, siger de to erfarne forhandlere af sportstøj og sportsudstyr.

- Vi har længe trængt til, at der skulle ske noget nyt for at udvikle os frem for at afvikle. Vi ser Sport 24 som en innovativ kæde, der tør gøre en forskel i sportsbranchen - et 360 graders koncept, der både favner private kunder såvel som virksomheder og klubber. Vi har fået en rigtig god behandling af Sport 24. Jeg kender nogen af dem, der står bag kæden, og de har en ærlig og sober måde at drive forretning på, siger Henrik Sig Jensen.

Butikken får en integreret webshop.

- Det betyder, at vi kan tilbyde et langt større udbud af varer, end vi nogensinde ville kunne rumme i vores historiske bygning her i Vestergade. Vi vil kunne betjene kunderne på et endnu højere niveau, end vi hidtil har gjort, siger Henrik Sig Jensen.

Michael Larsen ser desuden frem til mere tid i butikken.

- Det bliver et stort løft for os med en bedre lager- og IT-styring. Det giver mig tid til at være der, hvor jeg befinder mig allerbedst - at servicere mine kunder og finde lige præcis det, de går efter og samtidig inspirere dem til at se nye muligheder. Vi har en god mavefornemmelse og føler os godt tilpas, og vi glæder os til at starte på et nyt sportsliv, siger Michael Larsen.

Der bliver samtidig tale om en større renovering af butikken, og den nye Sport 24-butik er klar til en stor åbningsfest fredag den 4. maj, hvor der er Open by Night i Lemvig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce