Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kallesøes Bolighus: Boligweekend skyder sæsonen i gang

Henrik Kallesøe glæder sig til boligweekenden, hvor bolighuset i Østergade i Lemvig har ekstraordinære tilbud fredag, lørdag og søndag i denne uge. Arkivfoto: Allan Damgaard
Fra fredag den 2. til søndag den 4. oktober er der boligweekend i Kallesøes Bolighus i Lemvig. Bolighuset har haft en god sommer, og nu skal højsæsonen skydes i gang.
Annonce

Lemvig: Traditionen går efterhånden mange år tilbage, og gennem årene har konstellationen i relation til samarbejdspartnere været forskelligt.

Der er tale om Kallesøes Bolighus' tilbagevendende boligweekend, hvor det vrimler med gode tilbud i bolighuset i Østergade i Lemvig.

Den finder i år sted fra fredag den 2. til søndag den 4. oktober, og denne gang er Kallesøes Bolighus alene om boligweekenden. De seneste mange år har Tæppegården været med, men nu er Tæppegården som bekendt lukket.

- Det har gennem årene altid været en hyggelig weekend, hvor vi får en god snak med kunderne, og hvor der er mulighed for en god handel. Sammen med vores leverandører sørger vi for, at der virkelig er nogle skarpe priser i den weekend, siger Henrik Kallesøe, der ejer bolighuset sammen med sin bror, Ole Kallesøe.

De to brødre er anden generationen i Kallesøes Bolighus.

Boligweekenden skyder for alvor Kallesøes højsæson i gang.

- På denne tid af året begynder de mørke aftener, og vi rykker vi for alvor indendørs, og så overvejer vi måske at skifte nogle af møblerne ud. Det er på denne tid af året, at vores højsæson begynder, siger Henrik Kallesøe.

Annonce

En god sommer

Årets sommerhalvår har været bedre end normalt hos Kallesøes Bolighus.

- Ja, vi har haft meget at se til, og noget af det har relation til coronakrisen. Der har f.eks. været rift om sommerhusene i Danmark denne sommer - både med henblik på salg og udlejning. Det har i nogle tilfælde været ensbetydende med nyt inventar, og det er så faldet af på vores branche, siger Henrik Kallesøe og tilføjer, at ligeledes havemøbler har solgt bedre end normalt


Ja, vi har haft meget at se til, og noget af det har relation til coronakrisen.

Henrik Kallesøe, indehaver af Kallesøes Bolighus


Det har også haft betydning, at mange har skullet arbejde hjemme under forårets corona-nedlukning.

- Der har måske være folk fra de større byer, der har brugt deres sommerhuse på vestkysten som arbejdspladser, og så skulle de måske have et nyt skrivebord eller en ny seng i den forbindelse, siger Henrik Kallesøe.

Sommerhusene er i det hele taget et stort forretningsområde for Kallesøes Bolighus.

- Der er også nogle af sommerhusejerne, der køber møbler til deres private bolig i måske Holstebro og Herning. De handler er vi jo også glade for, siger Henrik Kallesøe.

Henrik og Ole Kallesøes forældre er stadig beskæftigede i bolighuset, og foruden familieklanen er der yderligere to ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce