Annonce
Lokalavisen Lemvig

Lemvig Museum klar med byvandring og hornskemageri

Hornskemageri er for børn og voksne i vinterferien. PR-foto
Annonce

Lemvig: I vinterferien arrangerer Lemvig Museum byvandring i tegneren Henning Gantriis' fodspor. Det er en tur for hele familien, der følger en del af Lidenlundruten rundt i byen. Undervejs vil museets guide fortælle om livets gang i både Lidenlund og Lemvig.

Turen finder sted mandag 10. februar kl. 14 til ca. 15.30. Turen starter og slutter på Lemvig Museum, hvor man kan se udstillingerne om Livets gang i Lidenlund og Henning Gantriis. Pris er inklusiv entre til museet og en forfriskning. I tilfælde af dårligt vejr kar turen aflyses - derfor anbefales tilmelding til museet forinden.

Tirsdag, onsdag og torsdag i vinterferien - alle dage kl. 14-15 - kan man prøve at lave en rigtig hornske på Lemvig Museum. Fra Hornvarefabrikken i Bøvlingbjerg har museet fået nogle groft forarbejdede skeer, som man pudser og polerer til en smuk hornske. Undervejs fortælles historien om, hvorfor hornskemageri er specielt for Lemvigegnen.

Der er deltagergebyr. Museet har tidligere haft stor tilstrømning til et lignende arrangement, så hvis man vil være sikker på at få en plads, skal man tilmelde sig til museet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce