Annonce
Lokalavisen Lemvig

LMC sælger ingen biler i øjeblikket

Erik Johansen forventer også en stille februar hos LMC Biler. Arkivfoto: A.P. Christensen.
Hos LMC Biler i Lemvig ligger salget stille i øjeblikket. Indehaver Erik Johansen tror på, at noget af det tabte kan indhentes, når samfundet igen kommer i omdrejninger.
Annonce

Lemvig: - Vi sælger ingen biler i øjeblikket. Det er blot en lille smule til erhverv. Det dur ikke at sælge biler over nettet, siger indehaveren af LMC Biler i Lemvig, Erik Johansen.

LMC blev i slutningen af 2020 forhandler af Peugeot, så bilforhandleren på Heldumvej nu er forhandler af både Peugeot og Opel.

De nuværende corona-restriktioner betyder, at private kunder ikke må være i udstillingslokaler og showrooms for at kigge nærmere på nye og brugte modeller. De kan således heller ikke få en prøvetur i deres potentielt nye bil.

Bilforhandlerne plejer at holde nytårskur i begyndelsen af året, hvor mange kunder lægger vejen forbi. Det måtte også aflyses i år.

- Det var ærgerligt, at vi ikke kunne holde nytårskur. Her plejer der at være et godt salg. Men vi har nu haft nok at se til indtil videre her i januar. Vi har nemlig været lidt bagud med at levere de biler, som vi solgte før jul, siger Erik Johansen, der i 2017 kunne fejre 25 års jubilæum som indehaver af LMC Biler, der tidligere hed Lemvig Motor Compagni.

Annonce

Forventer stille februar

Han forudser dog, at februar bliver en stille måned.

- Jeg tror, vi skal have februar med, inden der bliver løsnet op for restriktionerne, og jeg tror, vi får en stille måned i februar. Men så kan vi få ryddet op, siger Erik Johansen.

LMC Biler tæller 16 medarbejdere, og der er ingen, der er hjemsendt på trods af det nærmest nulstillede aktivitetsniveau i salgsafdelingen.

På værkstedet har man til gengæld nok at se til.

- Her er aktivitetsniveauet det samme, som det plejer at være på denne tid af året. Det er helt normalt. Kunderne ringer og bestiller tid og afleverer deres bil, som de plejer, siger Erik Johansen.

Han har en formodning om, at noget af det tabte kan indhentes, når samfundet igen kommer i omdrejninger.

Annonce

Bygger nyt udstillingslokale

- 2020 endte med at blive status quo i forhold til 2019, og i 2021 kan man også forestille sig, at salget bare bliver rykket med den nuværende nedlukning. Det kan man i hvert fald håbe på. Jeg tror, vi kan indhente noget af det, som vi taber i øjeblikket, siger Erik Johansen.

Når samfundet forhåbentligt lukker op med forårets komme, så passer det også med, at LMC Biler har deres nye udstillingslokale til Peugeot-modeller klar.

- Vi forventer at kunne tage vores nye udstillingslokale i brug omkring den 1. april, og det kommer sikkert til at passe meget godt med, at der til den tid er kommet gang i tingene igen, siger Erik Johansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce