Annonce
Lokalavisen Lemvig

Lone Scherfig-film i Lemvigs biograf

Den nye Lone Scherfig-film "The Kindness of Strangers" vises i Lemvigs biograf fra den 23. til den 29. juli. Pressebillede
Annonce

Lemvig: Bio-Huset viser Lone Scherfigs "The Kindness of Strangers" fra den 23. til den 29. juli kl. 19.

Filmen foregår i New York og følger fire mennesker igennem den værste krise i hvert deres liv.

Clara og hendes to sønner ankommer til Manhatten uden penge på lommen, men med en plan: At skjule sig midt i verdens travleste by, så børnenes far ikke kan finde dem.

Her møder hun den netop løsladte Marc, der har fået en ny chance i tilværelsen som manager på en russisk restaurant fuld af kulørte eksistenser.

Restauranten bliver ikke bare deres mødested, men også et frirum for de ensomme eksistenser, sygeplejersken Alice og den hjemløse Jeff. Snart er de hver især på vej oven på igen - ikke mindst på grund af en hjælpende hånd fra en fremmed.

'The Kindness of Strangers" er instrueret af den danske filmskaber Lone Scherfig, der tidligere har lavet kæmpehittet "Italiensk for begyndere" og den Oscar-nominerede "An Education".

Scherfig har for første gang lavet film i og om USA, men "The Kindness of Strangers" er stadig en dansk produktion.

På rollelisten ses både danske og udenlandske skuespillere - blandt andre Bill Nighy, som også medvirkede i Scherfigs seneste film "Their Finest Hour" samt Esben Smed, David Dencik og Nicolaj Kopernikus.

Weekendens familiefilm er "Trolls på verdensturné", og den vises kl. 16.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

De syngende gæster

Annonce