Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ny direktør hos Klosterhedens Vildt

Peter Astrup er ny direktør for Klosterhedens Vildt ved Bækmarksbro. Han bor i Struer og er medlem af Struer Byråd for Venstre. Arkivfoto

Bækmarksbro: Peter Astrup er tiltrådt som direktør for Klosterhedens Vildt, hvor han afløser Charlotte Reenberg. Det oplyser Klosterhedens Vildt i en pressemeddelelse.

Peter Astrup er 35 år og bor i Struer. Peter Astrup har gennem de seneste 16 år bestridt ledelsesposter i Fødevaresektoren indenfor detailhandel, produktion, lager og distribution - heraf de seneste to år som produktionsplanlægger og onlineansvarlig ved Klosterhedens Vildt.

– Det er med lige dele stolthed og ydmyghed, at jeg har takket ja til at overtage rollen som direktør for Klosterhedens Vildt. Klosterhedens Vildt repræsenterer for mig noget enestående inden for den danske fødevarebranche. Som leverandør af de bedste råvarer man kan tænke sig, baseret på fritlevende vildt, siger Peter Astrup og fortsætter:

Annonce

"Jeg ser meget frem til at engagere mig i og udvikle virksomheden yderligere i et tæt samarbejde med vore trofaste leverandører, kunder og medarbejdere".

Klosterhedens Vildt ønsker fremadrettet en styrket dialog med leverandørerne og samarbejdspartnere for at sikre, at virksomheden også i fremtiden kan levere Danmarks bedste råvarer til de danske forbrugere.

Klosterhedens Vildt, der ligger på Holmgårdvej lidt uden for Bækmarksbro, har et omfattende engrossalg og oplever tillige stor vækst i salget til private via onlinesalg og egen gårdbutik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Ny forårsbebuder

Annonce