Annonce
Lokalavisen Lemvig

Sidste runde med Lidenlunddage

Også til den fjerde og sidste udgave af Lidenlunddagene medvirker vægtere fra Lemvig Kjøbstads Vægterlaug. Arkivfoto Mai Lindgaard
Igen er der tango, vægtere, børneaktiviteter og live-musik på programmet, når den fjerde og sidste af sommerens Lidenlunddage afvikles onsdag den 31. juli
Annonce

LEMVIG: Onsdag den 31. juli afvikles den fjerde og sidste af sommerens Lidenlunddage i Lemvig, hvor butikkerne holder åbent frem til kl. 20 - og hvor dagen afsluttes med solnedgangssang ved Matiltes Kaj.

Også denne onsdag er der live-musik på Torvet, hvor den lokale gruppe Fokey Dokey leverer musikken. Der er også børneaktiviteter og igen besøg af Tango Midt Vest, der denne onsdag har en workshop, så alle interesserede kan forsøge sig ud i denne spændende og udtryksfulde dans.

Lemvig Kjøbstads Vægterlaug deltager også med en tur i byens gade fra kl. 19 til kl. 20.

Vægterne har byvandringer på alle ugens hverdage, og det er - bortset fra Lidenlunddagene - fra kl. 14 til kl. 15.

- Vi har haft et fortrinligt samarbejde med de lokale vægtere til Lidenlunddagene med stor interesse for byvandringerne. Til den sidste udgave af Lidenlundddagene vil vægterne også fortælle lidt om Thøger Larsen til solnedgangssangen, oplyser event- og handelschef Mai Lindgaard,

Lidenlunddagene er naturligvis et vejrafhængigt arrangement, så når det gode vejr er til stede, kommer der også mange mennesker.

- Vi vil sammen med Lemvig Handel evaluere forløbet af Lidenlunddagene og træffe beslutning om, hvorvidt denne aktivitet skal gentages næste år, siger hun.

Lemvig Handel sætter i øvrigt stor pris på, at flere lokale bands har taget udfordringen op og står for live-musikken, der jo passer fint ind i selve konceptet for Lidenlunddagene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce