Annonce
Lokalavisen Lemvig

Starttidspunkt for Get Running er udskudt

Dette arkivfoto er fra 2012, hvor Lemvig Løbeklub skød sin tredje sæson med Get Running i gang. I de seneste år har der været mellem 40 og 70 deltagere til Get Running. Arkivfoto
Lemvig Løbeklub skulle have taget hul på en ny omgang Get Running den 24. marts, men nu har faren for smitte med coronavirus udskudt starttidspunktet.
Annonce

Lemvig: Der var en helt overvældende tilslutning, da Lemvig Løbeklub tilbage i 2010 introducerede Get Running, hvor blandt andre helt nye løbere kan stifte bekendtskab med løbesporten og i løbet af et 12 ugers forløb træne sig op til at kunne løbe fem kilometer i ét stræk. Der var omkring 250 deltagere det første år.

- I de seneste år har deltagerantallet fundet et naturligt leje, og vi er bestemt godt tilfredse med, at vi nu hvert år har et sted mellem 40 og 70, der deltager på de forskellige Get Running-hold, siger Morten Ganderup, der er koordinator af Get Running-aktiviteterne, hvor 15 trænere står for de forskellige løbehold.

Den nye Get Running-sæson skulle være begyndt tirsdag den 24. marts ved Lemvig Løbeklubs lokaler på Lemtorpskolen - ganske som det fremgår af en annonce i denne avis. Nu er starten på årets Get Running udskudt til et ukendt tidspunkt på grund af faren for smitte med coronavirus.

- Det vil være op til myndighederne, hvornår vi kan begynde, siger Morten Ganderup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce