Annonce
Lokalavisen Lemvig

Syv lokale butikker står bag fælles online-juleshop for firmaer

Det var Lemvig Indkøbsforening og Kop & Kande i Lemvig, der tog initiativ til vestkystgaven.dk. Her står bestyrer Anders Hansen ved den højvandssikrede gangbro over til Lemvig Indkøbsforening. Arkivfoto: Benny Gade
Syv lokale butikker er med i vestkystgaven.dk, der sælger firmajulegaver på nettet. De oplever en stigende interesse for webshoppen.

Lemvig: - Det begyndte for syv-otte år siden, hvor vi dannede webshoppen, fordi firmajulegaven ikke måtte være et bygavekort til vores butikker - så ville medarbejderne nemlig blive beskattet af julegaven, fortæller Anders Hansen, der er bestyrer af Lemvig Indkøbsforening, der ligger på havnen i Lemvig.

Det var Lemvig Indkøbsforening og Kop & Kande i Lemvig, der tog initiativ til hjemmesiden vestkystgaven.dk, som lokale virksomheder kan bruge, når de skal give deres medarbejdere julegaver.

Der er syv lokale butikker med i webshoppen. Foruden Lemvig Indkøbsforening og Kop & Kande er følgende med: Hos Søren, Kjeld Sko. Min Købmand i Lemvig, Slagter Mortensen og eGastro.

- Der har været en lille udskiftning i gruppen undervejs - enkelte er gået ud, mens nye er kommet med, siger Anders Hansen.

Vestkystgaven.dk

Følgende lokale butikker er med i vestkystgaven.dk, som virksomheder kan bruge til julegaver til medarbejderne:

Lemvig Indkøbsforening

Kop & Kande Lemvig

Hos Søren

Kjeld Sko

Min Købmand, Lemvig

Slagter Mortensen

eGastro

Han kunne godt forestille sig, at der kom flere lokale butikker med i webshoppen på længere sigt.

- Det er ikke noget, vi har aftalt internt blandt os syv, der er med i ordningen. Og det kan vi heller ikke nå i forhold til årets julegaver. Men det kunne måske være en mulighed fra næste år, siger Anders Hansen.

Mange valgmuligheder

Vestkystgaven.dk tilbyder i alt cirka 25 julegaver fra de syv butikker. Firmaerne kan vælge, om deres medarbejdere skal have en gave til enten 500, 700 eller 800 kroner.

Til jul får medarbejderne udleveret et brev med firmaets julehilsen samt et personligt brugernavn og password. Medarbejderen går på nettet og ser gavemulighederne - vælger den ønskede gave og udfylder et skema, hvorefter gaven bliver leveret eller kan afhentes i den valgte butik - afhængig af, hvad der bliver aftalt.

- På den måde kan medarbejderen vælge den julegave, der passer vedkommende bedst. De fleste af gaverne kan byttes til andre varer i den pågældende butik, siger Anders Hansen.

Allerede det første år var der stor interesse for vestkystgaven.dk.

- Jeg synes, vi kom godt fra start, og de seneste år har interessen været stigende. Det er en mulighed for, at de lokale firmaer kan handle deres medarbejderjulegaver lokalt, og det er der heldigvis mange, der gerne vil, siger Anders Hansen.


Jeg synes, vi kom godt fra start, og de seneste år har interessen været stigende.

Anders Hansen, Lemvig Indkøbsforening, initiativtager til vestkystgaven.dk


Det er virksomheder i forskellige størrelser, der benytter sig af ordningen.

- Det er virksomheder helt ned til to-fem ansatte og opefter, der bruger webshoppen, siger Anders Hansen.

Det er primært virksomheder i Lemvig Kommune, der er med.

Lige nu er de syv deltagende butikker ved at lægge sidste hånd på, hvad der skal være årets firmajulegaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ny forårsbebuder

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce