Annonce
Lokalavisen Lemvig

Tennisklub laver samarbejde med padelcenter

Formanden for Lemvig Tennisklub, Dorete Kallesøe, fik en forsmag på, hvordan man spiller padel, da hun var på besøg hos Lemvig Match Padel. Foto: Jesper Lundsgaard
Der er synergi i både at kunne spille tennis og padel, siger formand. Tennisklub er klar til den nye udendørs sæson og byder på træning for voksne medlemmer

Lemvig: Banerne er næsten ens, forskellen på boldene kan man ikke skelne med det blotte øje, men til gengæld skiller ketsjeren sig lidt ud.

Det forhindrer dog ikke Lemvig Tennisklub i at lave et samarbejde med Match Padel Lemvig, der i løbet af foråret åbner deres nye baner i et tidligere DLG-lager i det vestlige Lemvig. Det er Tommy Sig Weibel, der sammen med sønnerne Rasmus og Sebastian står bag centret.

- Jeg blev kontaktet af Tommy for at høre, om vi kunne være interesseret i et samarbejde. Der findes baner over hele landet, og jeg har selv ventet på, at der også kom baner i Lemvig, siger formanden for Lemvig Tennisklub, Dorete Kallesøe.

Hun fik selv en forsmag på at spille padel, da hun så de nye baner, der står færdige, men først kan tages i brug, når corona-restriktionerne bliver lempet for den indendørs idræt.

Padel kan bedst beskrives som en blanding mellem tennis og squash. Spillet har vundet stor indpas de senere år i Danmark, hvor der overalt skyder nye baner op.

Dorete Kallesøe fra Lemvig Tennisklub har lavet et samarbejde, hvor tennisspillerne kan spille padel i Match Padel Lemvig, som Tommy Sig Weibel (til højre) står bag sammen med sønnen Rasmus. Foto: Jesper Lundsgaard

I Lemvig er endnu et padelcenter ved at blive bygget i den sydlige del af byen, lige som man i Harboøre også er tæt på at være færdig med at lave en bane i lethallen ved Harboøre Centret.

Annonce

Klar til ny sæson

Selv om ketsjeren er anderledes og man slå til bolden på en lidt anden måde end man gør i tennis, ser Dorete Kallesøe, at der er god synergi i de to sportsgrene. Samtidig ser hun det også som en fordel, at tennisspillerne kan spille tennis udendørs i sommermånederne, men rykke indendøre til padel i efterårs- og vintermånederne.

Det er tanken, at medlemmerne af tennisklubben skal kunne spille på banerne i Match Padel til en reduceret pris, men samtidig håber Dorete Kallesøe, at flere kan lokkes på tennisbanerne i udendørssæsonen.

- Vi har oplevet flere steder i landet, at medlemstallet i tennisklubberne er steget, og det håber vi også på kan ske her, siger Dorete Kallesøe, der håber, at tennisklubben også kan få et samarbejde stablet på benene med andre padelbaner i kommunen.

Tennisbanerne ved Lemvig Sø står klar til den kommende udendørs sæson. Privatfoto: Dorete Kallesøe

Tennisklubben, der i dag har omkring 130 medlemmer, er ved at gøre sig klar til udendørssæsonen på banerne ved Lemvig Sø. Banerne står klar til spillerne, og klubben vil i år satse på at lave intro-træning for voksne medlemmer. Over tre tirsdag i april vil der være træninger, så man kan lære tennis ordentligt og være klar til sommersæsonen, tilføjer Dorete Kallesøe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce