Annonce
Lokalavisen Lemvig

To nederlag til ligaholdet

Cheftræner Claus Uhrenholt fra LTH må konstatere, at der i ligaen ikke er råd til at lave fejl, for det koster - hver gang. Foto: Morten Stricker

Lemvig-Thyborøn Håndbold har fået kærligheden at føle efter den flotte start mod KIF Kolding. Onsdag aften tabte holdet til Sønderjyske, og søndag eftermiddag vandt Skanderborg 29-25 i Lemvig

Annonce

LEMVIG: Onsdag aften blev Lemvig-Thyborøn Håndbold udraderet af Sønderjyske, der i egen arena Skansen vandt en sikker sejr på 30-21 efter at have løbet gæsterne helt over ende fra første fløjt.

Søndag eftermiddag havde Lemvig-Thyborøn besøg af Skanderborg Håndbold i Arena Vestjylland Forsikring, og det endte desværre med et nederlag på 29-25 efter en kamp, hvor LTH i de første tre kvarter var fint med i opågøret.

Holdets mission i denne sæson er overlevelse, og derfor er hvert eneste point, som holdet kan få skrabet sammen, utrolig vigtigt. Inden søndagens kamp mod Skanderborg var der tro på, at nogle af de livsnødvendige point kunne ligge og lure i denne kamp.

Efter seks minutter var der dog intet, der tydede på, at Lemvig-Thyborøn skulle hente points. Gæsterne var foran 4-1, og det lignede de forfærdelige scener, som udspillede sig i Sønderborg. Træner Uhrenholt fik dog kaldt til timeout, hvilket hjalp gevaldigt. Dagens to farligste LTH'er, Jesper Kokholm og Jonas Gade, sørgede for to hurtige mål, og vestjyderne var tilbage i kampen.

Efter 18 minutters spil kunne Jesper Kokholm på straffekast bringe "de røde" i front med 9-8, og det stoppede ikke der. LTH kom også i front med 13-9. En god Skanderborg-periode i slutningen af første halvleg lagde ikke en dæmper på forventningerne, da Uhrenholts tropper kunne gå til pause foran 14-12.

De hvidblusede gæster fortsatte deres gode periode fra anden halvlegs start, og efter knap 37 minutters spil kunne Morten Balling bringe sit mandskab i front med 16-15. LTH holdt dog ved, og med 13 minutter tilbage af kampen kunne Jonas Gade give LTH en ny føring, da han scorede til 21-20. Vestjyderne var med til stillingen 23-23 med ti minutter igen, og så trak Skanderborg fra. Stillingen blev 23-27 efter et par dumme LTH-fejl, som Skanderborg straffede ved at lave nogle hurtige kontramål. LTH'erne kom aldrig tættere på og tabte kampen 29-25.

Kampens spiller blev keeper Frederik Hummelmose, som fortsatte niveauet fra Sønderjyske-kampen og leverede en ganske god indsats i LTH-buret.

Det var ellers en dag, hvor Lemvig-Thyborøn med lidt mere held og skarphed i slutningen sagtens kunne have taget de to point.

Drengene må dog op på hesten igen, for allerede fredag venter næste kamp, når holdet drager på sæsonens længste udebanetur til Nordsjælland.

LTH-målscorere: Jesper Kokholm 6, Jonas Gade 6, Jørgen Rasmussen 4, Rasmus Porup 2, Andreas Damgaard 2, Mathias Porsholdt 2, Mark Nikolajsen 1, Emil Sidelmann 1 og Anders Agger 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce