Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ung klubmester i golf

Frederik Stræde Frost blev klubmester i hulspil og holder her takketalen. Privatfoto

Frederik Stræde Frost vandt finalen i hulspil over Rasmus Nielsen og fik dermed revanche for nederlaget i slagspil

Annonce

LEMVIG: I Lemvig Golfklub blev der i weekenden afviklet den sidste afdeling af klubmesterskabet, hvor de 16 bedste fra slagspillets mesterskab for tre uger siden gik videre i en turnering med "vind eller forsvind"-kampe.

Lørdag morgen startede ottte matcher i hulpsil, og de otte vindere kæmpede så videre i fire matcher lørdag eftermiddag. Flere af lørdagens matcher var utroligt tætte med afgørelser på de allersidste huller. Søndag morgen var der to matcher som semifinaler, og søndag eftermiddag var der kun de to spillere tilbage, som havde vundet alle de tre forudgående matcher og dermed var klar til kampen om klubmesterskabet i hulspil.

Og det blev de samme to spillere, som nogle uger tidligere fordelte mesterskabet i slagspil mellem sig - nemlig Frederik Stræde Frost og Rasmus Nielsen, men denne gang blev udfaldet med omvendt fortegn.

Efter flot spil på de første 9 huller førte Frederik med to huller, som blev reduceret til et enkelt hul på hul 10. Derefter vandt Frederik med par på de næste 4 huller, hvor Rasmus Nielsen måtte nøjes med bogey. Så den nye, unge klubmester i Lemvig Golfklub hedder Frederik Stræde Frost, som fortjent vandt efter rigtig flot spil.

I forbindelse med præmieoverrækkelsen meddelte klubbens mangeårige dommer Kaj Svenningsen, at han trækker sig fra hvervet efter 28 år på posten, og en repræsentant fra klubbens bestyrelse takkede ham for den lange og samvittighedsfulde indsats, som han har ydet for klubben.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce