Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Mikkel Hansens far efter VM-triumf: 'Han har savnet sin familie'

Mikkel Hansen, nu dobbelt verdensmester med sin far Flemming. Foto: Lars Johannessen.
Lige som resten af den danske befolkning jublede Mikkel Hansens familie foran tv-skærmen, da håndboldlandsholdet genvandt VM-titlen i Egypten.
Annonce

- Ja, kanten af sofaen er da blevet lidt slidt i denne uge, griner Flemming Hansen, far til hele Danmarks Mikkel, nybagt verdensmester og den ene af to danskere på IHFs VM All Star-hold. Den anden er kometen Mathias Gidsel.

Lige som resten af Danmark har den tidligere topspiller i Helsingør IF tilbragt en hel del af de sidste uger på kanten af ovennævnte møbel, når han sammen med sin kone har nydt det danske landsholds march mod endnu et verdensmesterskab.

Og således også i finalen mod Sverige, som blev meget intens. Mikkel Hansen bidrog fint til festen med syv scoringer.

- Det var jo spændende finale mod Sverige. Alle præsterede godt og Landin (målmand Niklas, red.) "slog brædder i", da det gjaldt. Jeg synes, alle præsterede fint. Det var jo lidt specielt, at vi mistede Svan, siger Flemming Hansen til dagbladet.

Danmarks eneste højre fløj, Lasse Svan, humpede pludselig ud af VM-finalen halvvejs inde i første halvleg. Den 37-årige Svan fik behandling, men måtte opgive at spille videre på grund af en forstrækning i læggen.

- Men det gik jo fint alligevel. Holdet er en god blanding af rutine og nye, sultne spillere. Det er en god kombination, siger Flemming Hansen.


Han har savnet sin familie, og det er jo svært at forklare Eddie Max (Mikkel Hansens to årige søn, red.), hvor far er henne.


Sverige var godt med i kampen, indtil landstræner Nikolaj Jacobsen foretog et par justeringer: Efter cirka 40 minutter satte han Mikkel Hansen over på højreback ved siden af Jacob Holm og Mads Mensah, og så ændrede han den danske forsvarsopstilling. To taktiske manøvrer, der ændrede billedet, og tippede finalen til dansk fordel.

Annonce

Hurtigt hjem til familien

Flemming Hansen, Mikkel og resten af familien når ikke at fejre triumfen, før Mikkel Hansen rejser hjem til sin familie i Paris.

- Det er tiderne jo ikke til, desværre, konstaterer Flemming Hansen.

- Vi fik lige skrevet lidt sammen på sms, og så skal jeg ud og hente ham i lufthavnen senere i dag (mandag). Men han skal hurtigt videre. Han har savnet sin familie, og det er jo svært at forklare Eddie Max (Mikkel Hansens to årige søn, red.), hvor far er henne.

Hjemme i Paris venter Mikkel Hansens gravide kone Stephanie Gundelach og sønnen Eddie Max med masser af VM-kram til VM-helten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce