Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Den spiser din pant, mens pengene tikker ind på dit kort: Pantstation i Helsingør bliver den første af sin slags herhjemme

Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Grænsetrafik: Nu kan danskere rejse frit til Sverige

Kristian Durhuus, administrerende direktør for ForSea, så det ved selvsyn. Tre unge danske piger, der havde fundet ud af det. De tog færgen til Helsingborg og kom i land uden problemer. For der er ikke længere krav om hverken coronapas eller testbeviser, når man skal besøge Sverige.

Lokalavisen Nordsjælland

Arkæologer inviterer til åbent hus ved Kelleris Hegn: Se de spændende udgravninger

TAUD: Torsdag den 3. juni afholder Museum Nordsjælland åbent hus på udgravningen ved Kelleris Hegn i Espergærde.

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm112

To unge fængslet for at skyde med hardball-pistol fra bil

Flere borgere i Helsingør og Humlebæk blev torsdag i sidste uge skudt af en hardball-pistol fra en forbipasserende bil.Nu mener Nordsjællands Politi at have fundet to gerningsmænd i sagen. Politiet oplyser fredag, at det har anholdt to mænd på henholdsvis 19 og 21 år.Ved et grundlovsforhør i Retten i Helsingør er de blevet varetægtsfængslet i to uger. De nægter sig skyldige og overvejer, om de vil kære afgørelsen til landsretten.Hvad de ellers har forklaret er offentligheden foreløbig afskåret fra at få at vide, da grundlovsforhøret foregik for lukkede døre.Torsdag eftermiddag i sidste uge kom de første anmeldelser fra nogle borgere om, at de var blevet beskudt med en hardball-pistol fra en forbipasserende bil. En hardball-pistol er ikke en rigtig pistol, men skyder med plastikkugler.Der blev skudt mod en 15-årig ung mand fra Snekkersten ved Vestervang Kirke, en 27-årig lokal mand på Gurrevej og efter en 72-årig mand, som beskar planter i sin forhave på Gurrevej.En 30-årig mand fra Helsingør anmeldte også, at der var blevet skudt hul i hans bagrude, da han kom kørende ved pantstationen på Prøvestensvej.I Humlebæk blev en 21-årig kvinde fra Helsingør ramt på bagdelen af tre skud, da hun cyklede af Fredensborgvej, og en 37-årig mand fra København blev beskudt, da han ventede på toget på Humlebæk Station.Senere torsdag aften blev en 45-årig mand fra Humlebæk ramt på armen og ryggen af flere hardball-skud, da han gik ad Humlebæk Strandvej, ligesom en 15-årig ung mand fra Søborg blev beskudt flere gange med en hardball-pistol fra en bil, der kørte rundt ved Snekkersten Havn.Flere af borgerne har ifølge politiet forklaret, at skuddene fra hardball-pistolen kom fra en større sølvfarvet bil.De beskrev en gerningsmand som værende cirka 20 år, østeuropæisk af udseende, lys i huden, klippet skaldet i siderne og med kort mørkt hår oven på hovedet, iført grå t-shirt./ritzau/

Lokalavisen Nordsjælland

Koncert på Haandværkeren lokker med groovy trommer, en svingende rock- og jazzguitar og en svedig bas

KONCERT: Indehaver af Haandværkeren Cafe Hulerock Tomas Jacoby inviterer til lørdagskoncert med "Den fedeste trio". Det foregår den 29. maj klokken 19.30.

Lokalavisen Nordsjælland

Trods motorvejskøer: Helsingør har hovedstadsområdets hurtigste pendlere

TRAFIK: Trafikken hakker afsted. Endelig løsner det op. 500 meter længere fremme skal du igen træde på bremsen. Du sukker, lytter til en podcast og bander indvendigt over endnu en dag, der starter trægt.

Annonce
Lokalavisen Nordsjælland

Et socialt eksperiment? Den eneste grund til, at vi har siddet og slidt med hjemmearbejdet i et år er coronavirussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce