Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Kvickly giver økonomisk støtte til trængte virksomheder: Vil skabe liv i byen

Nyborg: Mange af Nyborg Kommunes mindre butikker har i flere måneder kæmpet økonomisk. Supermarkedskæden Kvickly besluttede tidligere på året, at de vil hjælpe mindre butikker økonomisk for at skabe mere liv i byen.

Lokalavisen Nyborg

Butikkerne popper op i Nyborg: - Nyborgenserne har været gode til at bakke op om de lokale butikker

Nyborg: En ny Flügger-forretning har netop slået dørene op i den gamle Bikuben på hjørnet af Adelgade og Skippergade, og inden længe kommer der også en ny optiker, By Sølvtofte, på Torvet 3, samt Thai Food i Korsgade og en Bar Sushi i Mellemgade.

Lokalavisen Nyborg

En skrumpet kulturfestival: Norden i Nyborg vender tilbage

Nyborg: Det er ikke mere end tre år siden, at Nyborgs egen kulturfestival Norden i Nyborg så dagens lys. Og efter en aflysning af festivalen sidste år, vender den nu tilbage den første weekend i september.

Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

At være brugsuddeler er en livsstil: Nu stopper Ole efter 27 år

Ørbæk: - Jeg tror, tidspunktet er det rigtige for mig og Brugsen. Jeg føler, jeg har givet Brugsen alt det, jeg kan give den, fortæller 62-årig Ole Hansen, som stopper som brugsuddeler efter 27 år i Ørbæk.

Lokalavisen Nyborg

Ensom under corona: Sådan kan du blive mindre ensom

Selvom vi skal holde afstand, betyder det ikke total isolation, og der findes heldigvis andre måder at være sammen med andre på, selvom det ikke kan være fysisk eller skal være med afstand.

Lokalavisen Nyborg

Ædru alkoholiker hjælper andre med misbrug - og driver café ved siden af

Han har let til latter, men der har ellers ikke været så meget at grine af. I hvert fald ikke tidligere, men nu er han kommet på rette spor, Scott Hartmann Bjerre fra Nyborg. Og flere læsere peger på ham som en kandidat til Årets Fynbo 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce