Lokalavisen Nyborg Årets vildtmenu bliver takeaway I år bliver den traditionsrige vildtaften i Vindinge som takeaway. Arkivfoto: Kåre Welinder - + Del artikel Del Del Print Kopiér link 11 okt. 2020 kl. 18:54 Maria Frellesen Pedersen mafpe@jfmedier.dk Annonce Annonce Julehygge-marked på Skærven Jul på Banegården Når juletraditioner støder sammen: Sådan får I en god jul i den sammenbragte familie Praetorius' Julemesse i Vor Frue Kirke Sirener, sport og skandaler: "Giftbyens" vilde 60'ere, 70'ere og 80'ere samlet i ny bog Jule-syng-sammen i Korsbrødregården Mest læste Jul på Banegården Praetorius' Julemesse i Vor Frue Kirke Anne-Lise, Sandi og alle de ansatte har startet nyt kapitel: Rykker ind i centret Sirener, sport og skandaler: "Giftbyens" vilde 60'ere, 70'ere og 80'ere samlet i ny bog Jule-syng-sammen i Korsbrødregården Børnevalg skal give børn i Nyborg smag for demokrati Haps, haps, haps - vi har testet snaps: Læs med og find den rigtige snaps til julebordet - Det er en usædvanlig opgave: Mikkel og Hans-Christian bygger afgørende pejlemærke for ikonisk slot Fra mørke til magi: Julen tændes i kongebyen Orgel med Gitte og Claus Annonce Anne-Lise, Sandi og alle de ansatte har startet nyt kapitel: Rykker ind i centret Kulturens Vælgermøde Lav et godt vintermåltid: Boeuf bourguignon med rød bourgogne Fyraftensforedrag: Nyborgs bødler Det begyndte med kødsovs i keramik Jazzkoncert med Les Trois + 1 Annonce Blomster, prikker og poesi Klumme: Jeg kan ikke knække koden til den gode tapas Da bogstaverne pludselig blev levende – og en skjult dør i verden gik op Høstfest i Folkefrugtparken Klage: Hotelchef truede dansk familie med udsmidning efter dårlig anmeldelse på sociale medier Toner på tværs af generationer fyldte Bastionen Annonce Mellem indkøbsvogne og asfalt finder jeg noget magisk, andre overser: - Det er små møder uden ansigt Livestreaming: Forfattermøde med Dan Brown Thomas Pasfall er vendt hjem til Fyn: Få hans tips til julemaden fra køkkenet i Faaborg En hilsen fra Jaunpils – Letlands Nyborg Louisa Lorangs opskrift på eggnog: Server den med varsomhed Kom med til høslæt Annonce