Annonce
Lokalavisen Nyborg

Kærlige råd fra Maj Wismann

Maj Wismann udgiver bog med en samling af hendes mange klummer om sex og samliv. Arkivfoto: Kasper Løftgaard
Sexolog og parterapeut Maj Wismann udgiver bog med samling af 66 klummer.

Nyborg: Hun har givet gode råd i BT og magasinet Psykologi. Hun har skrevet masser af klummer på sin egen hjemmeside og endda i Lokalavisen Nyborg, og gennem årene har 60.000 mennesker downloaded et af hendes ollinekurser eller deltaget i hendes online workshops.

Og nu udgiver Maj Wismann en bog, hvor hun har samlet 66 af de bedste klummer. Bogen er kommet til at hedde "Kærlige råd fra en ven", og den udgives ved et arrangement i Vinspecialisten Nørregade 9 i Nyborg. Det sker onsdag den 13. november klokken 16.30 til 20.30. Her byder hun på et godt glas og et kæmpe kram, skriver hun i indbydelsen.

"Jeg vil, med bogen, gerne give håb og mod til at turde at ændre sin adfærd, så man får en oplevelse af, at det man måske synes man sidder fast i, kan gå i en anden og positiv retning. Jeg vil gerne give folk modet til at turde at gå efter “ikke at nøjes”. ..." Det skriver Maj Wismann i pressematerialet for den nye bog.

Maj Wismann er født og opvokset på Østfyn, og hun bor i dag i Kogsbølle syd for Nyborg sammen med sin mand Mads. Hun er 41 år og mor til tre børn i alderen 21, ni og to et halvt år. Maj Wismann er uddannet klinisk sexolog og parterapeut.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce