Annonce
Lokalavisen Nyborg

Kom med dine ideer: Redaktionen rykker til Ullerslev i en uge

SUS Nyborg er rykket op i 1. division. Torsdag den 10. september kan du blandt andet møde holdets træner og se spillerne træne, når Lokalavisen Nyborg og Fyens Stiftstidende inviterer til læsermøde i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

"I beskæftiger jer kun med de ting, som sker indenfor voldene i Nyborg by". Sådan lyder et tilbagevendende kritikpunkt af dækningen i Lokalavisen Nyborg og lokalsiderne i Fyens Stiftstidende. Som redaktør tillader jeg mig at være uenig. Men jeg medgiver, at vi kan blive endnu bedre til at dække livet i alle dele af kommunen. Fra Langtved i nord til Langå i syd.

Derfor lagde vi i foråret en ambitiøs plan for en udrykning af redaktionen. Den satte corona-krisen desværre en effektiv stopper for, og det samme gælder en lang række af de øvrige initiativer, der alle har til formål at gøre Lokalavisen Nyborg og Fyens Stiftstidende endnu mere relevant for læserne.

Risikoen for smitte med Covid-19 er stadig en del af vores hverdag og vil formentlig være det længe endnu. Men livet står ikke stille, og tiden er inde til igen at skrue op for ambitionerne. Det vil blandt andet komme til udtryk i form af hel en stribe læserarrangementer frem mod jul. Samtidig vil hele redaktionen i perioder flytte adresse til en ny lokation.


Første gang er i uge 37, hvor du kan møde os i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter, nærmere bestemt på det åbne repos lige over indgangen.

Uddrag fra kommentaren


Første gang er i uge 37, hvor du kan møde os i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter, nærmere bestemt på det åbne repos lige over indgangen. Fra mandag til fredag vil der altid være en eller flere journalister til stede i tidsrummet klokken 9-19. Så kig endelig forbi, hvis du har lyst til at hilse på eller har et tip til en god historie.

For vi har naturligvis tænkt os at udnytte muligheden for at sætte ekstra tryk på dækningen af Ullerslev, og her har vi brug for din hjælp. Du må hellere end gerne kontakte os på forhånd - enten ved at ringe på tlf. 65455380, sende en mail til nyborg@fyens.dk eller ved at benytte vores nye service, Spørg Redaktionen.

Spørg Redaktionen

Artiklen her er blevet til, fordi en læser har stillet et spørgsmål til redaktionen. Du kan også stille spørgsmål og på den måde være med til at inspirere vores journalister og få indflydelse på, hvilke emner og sager vi laver journalistik om. Du kan spørge løs på spoergredaktionen.fyens.dk/nyborg/ hvor du også kan se andre journalistiske historier, der blevet til med inspiration fra vores læsere.

Ugens højdepunkt bliver et læsermøde, hvor alle interesserede kan være med. SUS Nyborg er rykket op i 1. division, og selv om man indtil videre må nøjes med at afvikle kampe i Nyborg, træner spillerne fortsat i Ullerslev på torsdage.

Torsdag den 10. september har du mulighed for at komme helt tæt på, når Lokalavisen Nyborg og Fyens Stiftstidende i samarbejde med SUS Nyborg inviterer til åben træning. Forinden kan du  møde Carsten Madsen fra eliteudvalget og træner Mads Rydal, der blandt vil fortælle om ambitionerne for den nye sæson. Til stede vil også være en eller flere af de nye spillerprofiler.

Arrangementet begynder klokken 19 i Kultursalen i Ullerslev Kultur og Idrætscenter. Tilmeldingen foregår på www.fyens.dk/fordele og kan ske frem til torsdag den 10. februar klokken otte efter først-til-mølle princippet. Når du har har fundet den rigtige hjemmeside, skal du vælge fanebladet "Cafe Stiften" i den blå bjælke øverst for at få en oversigt. Tilbage er kun at finde det rigtige arrangement og følge instruktionerne.

Vi ses i Ullerslev!

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce