Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ny svensk ambassadør besøgte slottet

Borgmester Kenneth Muhs (V) tog imod den nyudnævnte svenske ambassadør i Danmark; Charlotte Wrangberg. Foto: Nyborg Slot
Annonce

Nyborg: Allerede dagen efter hun blev udnævnt til ambassadør for Sverige i Danmark, kom Charlotte Wrangberg på besøg i Nyborg. Med sig havde hun de svenske konsuler i Danmark.

Borgmester Kenneth Muhs (V) og museumsdirektør Erland Porsmose bød torsdag velkommen,  hvorefter leder af Nyborg Slot, Mette Ladegaard Thøgersen, viste gruppen rundt på slottet og byggepladsen.

Her hørte deltagerne om restaureringen og nybyggeriet, ligesom de fik historien om Nyborg som kongeborg og by. De fik selvfølgelig også fortællingen om, at slottet blev plyndret af svenskerne under Svenskekrigene. Den svenske ambassadør gav med stort glimt i øjet en uforbeholden undskyldning.

Gruppen var på en heldagstur til Østfyn, og skulle efter besøget i Nyborg, videre til Johannes Larsen Museet og Vikingemuseet Ladby.

Den svenske ambassadør Charlotte Wrangberg, besøgte sammen med de øvrige svenske konsuler, byggepladsen for Nyborg Slot. Foto: Nyborg Slot
Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce