Annonce
Lokalavisen Nyborg

Skål: Naturfrisk hædret som årets succesvirksomhed

Naturfrisk var blandt vinderne af prisen som årets succesvirksomhed 2020, da Spar Nord og BDO uddelte den til 200 virksomheder i Syddanmark. Foto: Spar Nord/BDO
Annonce

Nyborg/Ørbæk: Begejstringen var stor, da Naturfrisk Group fra Ørbæk og Nyborg modtog titlen som "Succesvirksomhed 2020".

Prisen gives af banken Spar Nord og revisionsvirksomheden BDO til virksomheder, som gennem længere tid har skabt vækst og gode regnskaber.

72.126 regnskaber fra virksomheder i Region Syddanmark er blevet analyseret og har skabt grundlaget for, at komitéen netop fandt frem til Naturfrisk som en af vinderne.

- Vi er enormt stolte over, at vi for andet år i træk kåres til vindere af Succesvirksomhedsprisen. Vi har en vision om at blive Danmarks førende leverandører af økologiske drikkevarer, og den vision følger vi hver dag. Derfor er vi meget glade for at modtage en pris, som anerkender det lange seje træk, siger de to glade indehavere af Naturfrisk Group, Niels Rømer og Nicolai Rømer,

Naturfrisk Group beskæftiger i dag 40 medarbejdere i Nyborg og Ørbæk.

Virksomheden har netop fået overrakt prisen bestående af en Succesvirksomhed-statuette og et hædersbevis af repræsentanter fra Spar Nord og BDO, der med respekt for myndighedernes corona-anbefalinger fejrede succesvirksomheden med albuehilsen, fodbump og store smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce