Annonce
Lokalavisen Nyborg

"Terrassen" er kommet for at blive

Hvad er det, spurgte mange, da noget, der ligner en stor træterrasse, sidste sommer tog form for enden af Adelgade. Foto: Carsten Olsen
Trafikken glider fint forbi træpromenaden ved lyskrydset for enden af Adelgade i Nyborg, så den bliver indtil videre, hvor den er.
Annonce

Nyborg: Det vakte stor opsigt, da noget, der lignede en stor terrasse, for et års tiden tog form for enden af Adelgade i det centrale Nyborg.

Og nu får den iøjnefaldende træpromenade, der til at starte med egentlig kun var tænkt som et kommunalt eksperiment, lov til at blive.

Træpromenaden er en del af den nyindretning af byrummet, Nyborg Kommunes teknik- og miljøforvaltning gav flere prøver på sidste sommer.

Forvaltningen var ikke mindst usikker på, om træpromenaden ville føre til problemer med trafikken i det meget benyttede kryds.

Men, som forvaltningen bemærker i en sagsfremstilling til det kommunale teknik- og miljøudvalg, fungerer træpromenaden "uden problematiske trafikale konsekvenser".

Annonce

Sivegade

Blandt de øvrige idéer til en nyindretning af byrummet, der skal arbejdes videre med, er også en omlægning af Mellemgade til sivegade i sommermånederne.

Der har været forslag fremme om at gøre Mellemgade til egentlig sommergågade, men det er af hensyn til trafikafviklingen og de handlende i gaden ikke hensigtsmæssigt.

Endelig vil der også blive indrettet en grøn oase i den østlige ende af Nørregade - dog i en lidt anden udformning, end den der blev gjort forsøg med sidste sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce