Annonce
Lokalavisen Nyborg

Vanessa og Isabella var prinsesser for en dag

Prinsesse for en dag på Lykkesholm Slot. Foto: Lone Lund-Hansen

Ørbæk: Onsdag gik en stor drøm i opfyldelse for 10-årige Vanessa og 12-årige Isabella. De to piger fik lov til at være prinsesser for en dag, da de besøgte Lykkesholm Slot.

Vanessa fra Langeskov havde sin mor, far, og lillesøster Emilia med, mens Isabella kom sammen med sin mor, far og lillebror Victor.

For at få ønsket om en forkælelsesdag på Lykkesholm til at gå i opfyldelse, har de to piger sendt en ansøgning til Børnecancerfonden og Make-a-Wish Danmark som hjælper Min Prinsessedrøm med at finde pigerne.

Annonce

De to piger blev udvalgt til dagen, da de begge har livstruende sygdomme, men på trods af det, havde de en dejlig dag på Lykkesholm, hvis man spørger stifter og formand, Marion Krobath Olesen.

To piger fik en forkælelsesdag på Lykkesholm Slot. Foto: Stine Arnholtz

- Det har været en helt igennem fantastisk dag med prinsesse Vanessa og Isabella. To fantastiske piger, som i den grad havde brug for at få en dag væk fra sygdom. De fik set sig selv i et helt andet lys. Nemlig det lys, som vi ser i dem, siger hun i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Det kan være så svært at se andet end sygdom, når kroppen forandrer sig i forlængelse med, at sygdommen raser i kroppen. Dog fik vi alligevel et par smil frem og sus i prinsessekjolerne som dagen skred frem.

Dagen er for hele familien, hvor også forældrene får et åndehul fra sygdommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce