Annoncørbetalt indhold

Hesselager Energi – altid billige træbriketter på Fyn

Hesselager Energi

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hos Hesselager Energi finder du et stort udvalg af billige træpiller af bedste kvalitet. Særligt RUF-træbriketter er en af Danmarks bedste og mest solgte træbriketter og kan uden problem generere varme og opvarme dit hus. RUF-træbriketter er også de billigste træbriketter på markedet, men du får stadig en høj brændværdi og kvalitet for dine penge. Derfor er RUF-briketterne et rigtig godt valg i forhold til andre træbriketter på markedet.

Deres høje kvalitet gør dem meget effektive - de producerer fire gange mere varme end fast brændsel per kg. Det betyder, at du kan spare penge ved at bruge denne type træbriketter i stedet for kul eller gas.

Annonce

Det andet store plus ved RUF træbriketter er, at de har en meget lav udledning af skadelige forurenende stoffer. De indeholder ikke tungmetaller som svovl og kviksølv, som har tendens til at forurene luften omkring os. Dette giver dig mulighed for at fylde din brændeovn op med et brændstof, der ikke skader miljøet.

Tre gode grunde til, at du skal vælge træbriketter som din primære varmekilde

Få det bedste brændsel til din brændeovn med RUF-træbriketter. Disse billige træbriketter er et ideelt valg, hvis du leder efter et miljøvenligt brændstof, der kan levere en stabil varme og høje temperaturer. Der findes faktisk tre gode grunde til at vælge træbriketter som dit fortrukne brændsel, og de vil blive listet nedenfor:

·Når du vælger RUF-træbriketter, så vælger du også et 100% naturprodukt, som er fremstillet af udelukkende træsmuld og spåner. Det vil sige at briketterne er 100% CO2 neutrale og derfor et rigtig godt fyrringsmateriale for miljøet

·Det er meget billigere at fyre op med træbriketter end almindeligt brænde

·De fylder ikke særligt meget og er derfor både lette at opbevare og fylde brændeovnen med.

Når du bestiller dine træbriketter igennem Hesselager Energi, får du altid gratis levering lige til døren, og du kan tracke din levering fra start til slut.

5-stjernet kundeservice og levering

Hos Hesselager Energi betyder god service og hurtig levering til kunderne rigtig meget, derfor bruger de også umådeligt meget tid på at hjælpe og rådgive deres kunder; både før og efter et køb. Dette kan man også se på deres trustpilot-score som er oppe og ringe på hele fem ud af fem stjerner.

Ud over Hesselager Energis høje serviceniveau, så har de også gode markedspriser på både træpiller, briketter og træ. Alle produkter sælges i storkøb til både privat og engros.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Har du indstillet dine favoritter endnu?

Lokalavisen Nyborg

Før og nu: Brandrups købmandsforretning i Ørbæk

Lokalavisen Nyborg

Nyenstads perle eller ren provokation? Tandbus plantet i bevaringsværdigt boligkvarter

Lokalavisen Nyborg

Populær frisør udvider: - Det er et supplement til det, vi kan i forvejen

Lokalavisen Nyborg

Skole, børnehave og idrætsforening lukkede: Nu er forsamlingshuset landsbyens eneste samlingssted: - Vi skal finde nye måder at mødes på

Lokalavisen Nyborg

Næsten ny Aldi-butik bliver til 365discount: - Det er en flot butik med en rigtig god beliggenhed. Nu skal den bare gøres grøn

Annonce