Annoncørbetalt indhold

Kan man spare penge med et træpille fyr?

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af hesselagerenergi.dk

Det er blevet populært at skifte det traditionelle olie- eller gasfyr ud med et træpillefyr fyr. Fyret kan opvarme dit hjem og give dig varmt vand i bruseren ved at brænde små kompakte træpiller. Det menes at være en nemmere og mere omkostningseffektiv løsning, men passer det? Vi har svarene til dig her.

Hvad er træpiller?

Artiklen fortsætter efter annoncen

I modsætning til et fyr, som kører på olie eller gas, så kan du varme op med træpiller. Træpiller er fremstillet enten af træspåner eller savsmuld, som er presset sammen til en lille kompakt pilleformet briketter, der brænder i lang tid. Træpiller virker altså lidt lige som en gammeldags brændeovn, som kører på brænde.

Kan jeg spare penge med et træpiller fyr?

Ja, på længere sigt kan du spare gode penge ved at skifte til et træpillefyr fyr. Opvarmning med træpiller er langt mere økonomisk, end hvis du for eksempel bruger gas eller olie.

I forhold til, hvis du for eksempel opvarmer med olie, så kan du spare op til 60% ved at skifte til træpiller. Hvis du opvarmer med el kan du spare 70%. Det er altså en fordelagtig løsning, hvis du gerne vil spare på elregningen.

Hvor køber man træpiller?

Der er mange steder, hvor du fysisk kan købe dine træpiller, men det er langt mere belejligt at bestille dem fra en webshop. Køb dine træpiller på Fyn hos Hesselager Energi og få leveret dine træpiller inden for få dage.

Hesselager Energi sælger træpiller Fyn og Svendborg. Du kan både købe træpiller i 6 mm eller 8 mm størrelse.

Træpiller fra Fyn fra Hesselager Energi tilbydes fra kvalitetsmærker som for eksempel Balinek og HP. Deres træpiller fra Fyn garanterer dig en lang brændingstid.

Kvalitet til gode priser

Hvis det økonomisk skal give mening for dig, at skifte til pillefyr, så nytter det ikke noget, at du skal betale i dyre domme for træpiller.

Med træpiller  fra Fyn fra Hesselager Energi tilbydes du høj kvalitet til overkommelige priser. Du kan bestille op til næsten 1000 kg træpiller til nogle af Danmarks laveste priser. Så har du mere end rigelig med optænding til hele vinteren.

Opbevarelse af dine træpiller

Når du investerer i træpiller fra Fyn fra Hesselager Energi, så skal du huske at opbevare dem sikkert. Træpiller er følsomme over for fugtig vejr og kulde, derfor skal de altid opbevares et tørt sted i en passende emballage. Mus og rotter er også glade for træpiller, så sørg for at de altid opbevares indendørs.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Alle sejl er sat ind på en røgfri fremtid: - Det handler om at tage ansvar

Lokalavisen Nyborg

Nu flyder trafikken atter frit på befærdet landevej

Lokalavisen Nyborg

Frederik købte unik monsterbil på auktion: Nu er den til salg for tre millioner

Lokalavisen Nyborg

Klumme: Er du i dine tankers vold?

Lokalavisen Nyborg

Konfirmander i Nyborg Vor Frue Kirke uge 16

Lokalavisen Nyborg

Klumme: Stjernerne over Nyborg Slot

Lokalavisen Nyborg

Boganbefaling: Hvad gør man, når det værst tænkelige sker?

Lokalavisen Nyborg

Stor donation til golfklub

Lokalavisen Nyborg

Lokalsamfund vil ikke finde sig i en lukket dagligvarebutik: Nu kommer ny købmand til byen

Annonce