Annonce
Melfar Posten

Bond-koncert med JR's Big Band er aflyst grundet nye restriktioner

JR's Big Band kan grundet de nye restriktioner ikke gennemføre den planlagte koncert på Viby Efterskole torsdag 29. oktober. Pr-foto
Annonce

Nørre Aaby: Soundtrack-klassikere som Goldfinger og Live and Let Die fra James Bond-filmene skulle torsdag aften have fyldt salen på Viby Efterskole. Men den planlagte koncert lider samme skæbne som den nye James Bond-films biografpremiere - nemlig aflyst grundet corona.

Det var JR's Big Band, der skulle have siddet bag instrumenterne 29. oktober, men de nye restriktioner umuliggør, at koncerten gennemføres.

- Aflysningen skyldes, at JR’s Big Band som amatørorkester er et hold under musikaftenskolen og dermed omfattet af Kulturministeriets regler for foreningsaktiviteter. Derfor er bigbandet omfattet af forsamlingsgrænsen på kun ti personer, og da bigbandet tæller mere end 20 musikere, lader det sig ikke gøre at gennemføre koncerten, skriver Viby Efterskole og JR's Big Band i en fælles pressemeddelelse.

Samtidig håber arrangørerne, at koncerten kan gennemføres i 2021 i stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Forkert navn på skribenten

Melfar Posten

Hvad må man samle i skoven?

Melfar Posten

Viby Kirke og hvad deraf fulgte

Melfar Posten

Forældreorganisation hylder børneområdet i Facebook-konkurrence: - De, som passer på vores børn, har brug for et skulderklap

Annonce