Annonce
Annonce
Melfar Posten

Middelfarts yderområder kan glæde sig til nye boliger og trafikforbedringer for millioner

Middelfart: Det bliver ikke det cenrale Middelfart, men derimod oplandsområder som Gelsted, Harndrup og Føns, der især får glæde af kommunens driftsoverskud sidste år på næsten 20 millioner kroner. Det fremgår af den pressemeddelelse, kommunen mandag har udsendt.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Mette glæder sig til at se sine kunder uden mundbind: - Mange gange har vi skullet sige 'undskyld, hvad siger du', og så bliver de irriterede

Melfar Posten

Hør om Årets Bøger

Melfar Posten

Lav selv stearinlys og brugkunst

Annonce
Melfar Posten

Værftet søgte forgæves om coronadispensation: Men ser alligevel frem til en sommer pakket med arrangementer

Middelfart: Der er tro på tingene hos Lillebæltværftets Venneforening.

Melfar Posten

Trine og Mette ville sælge blomster - så kom der et renseri oven i: - Vi tænkte, det her kommer vi aldrig til at fatte en hat af

Ejby: I slutningen af 2019 satte ægteparret Knud og Else Rasmussen Rekord Rens til salg til lidt under en million kroner. De havde drevet stedet, der til sidst stod som lidt af en tidslomme midt i Nørregade, i 43 år.

Melfar Posten

Rasmus' surdej er en sprød succes: Nyt bageri vokser og udvider med brødfilialer i nabobyerne

Nørre Aaby/Gelsted: I starten af året slog kokken Rasmus Petersen et stort brød op. Han startede sit eget surdejsbageri i Gelsted. Simpelthen fordi han havde lyst til at leve af at lave godt brød. Allerede nu, få måneder efter, går det så godt, at han har udvidet forretningen og faktisk lever af det syrlige brød.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Vi maler byen grøn

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce