Annonce
Melfar Posten

DM-guld giver volleyklub nye muligheder: - Det er hamrende vigtigt

Middelfart VK tog mandag aften klubbens første DM-guld siden 2012. En sejr, der har stor betydning for klubben, lyder det fra formanden. Foto: Volleyball Danmark
Mandag aften brød jublen ud i Lillebælthallerne, da Middelfart VK sikrede vestfynsk DM-guld i volleyball. En sejr, der har stor betydning for klubben, som dog ikke vil sætte ungdomsarbejdet over styr.

Middelfart: Det var et vaskeægte volleydrama, som de omtrent 600 tilskuere i Lillebælthallerne var vidne til mandag aften. For efter fem sæt mod de forsvarende mestre fra Gentofte, hvor en skade tvang træneren til at indskifte sig selv, kunne Middelfart VK's ligahold iføre sig guldparykker og fejre det danske mesterskab.

Det var kulminationen på en stor præstation, hvor holdet blev båret frem af publikum, fortæller Middelfart VK's formand Jacob E. Petersen dagen derpå.

- Det er bare en kæmpe forløsning. En kæmpe glæde. Et kæmpe resultat for holdet og for klubben, siger han.

Annonce

DM-guldet er Middelfart VK's første siden 2012. Sidste år vandt klubben pokalmesterskabet, så klubben er i en god gænge rent sportsligt.

Skal huske DNA

Og et danmarksmesterskab har stor betydning for en klub som Middelfart VK, forklarer Jacob E. Petersen. Helt konkret betyder det endnu en kvalifikation til europæiske kampe, men det stikker meget dybere end det, lyder det fra formanden.

- Det betyder rigtig meget sportsligt, i forhold til at vi jo virkelig får sat os på tronen og får vist, at vi kan lave et præstationshold og udvikle spillere. Det er hamrende vigtigt for at trække spillere og sponsorer til, siger Jacob E. Petersen.

Vi mærker på mange måder, at vi er byens hold. Det gør jo også arbejdet det værd.

Jacob E. Petersen, formand, Middelfart VK

Men midt i succesen er klubben også fast besluttet på at holde fast i at udvikle sine ungdomshold.

- Der er nogle fra det ligahold, der vandt i går, som har startet som kids-spillere her i klubben. Den her røde tråd og vores egen DNA skal vi huske, siger formanden.

Annonce

Den lange bane

Derfor er det heller ikke givet, at Middelfart VK stiller op til de europæiske kampe i den kommende sæson. For det kræver et meget stærkt hold og en del penge for en klub at deltage. Og her understreger Jacob E. Petersen vigtigheden af ikke at sætte klubbens arbejde i ungdomsafdelingerne over styr.

- Det er også med at blive ved at spille på den lange bane hele tiden, siger han.

- Det er et spørgsmål om, at vi kan komme til at bruge så mange penge, at det lammer os i andre sammenhænge, men det kan også betyde, at vi skal have så mange spillere udefra, så det ødelægger nogle ting i vores egen udvikling. Vi vil gerne udvikle nogle af vores egne spillere og på den måde styrke os. Det vil vi gerne være lidt tålmodige med, og i den tålmodighed ligger også, at vi ikke nødvendigvis spiller i Europa hvert år, siger Jacob E. Petersen, der også har været begejstret for de mange lykønskninger, holdet har modtaget oven på sejren mandag aften.

- Vi mærker på mange måder, at vi er byens hold. Det gør jo også arbejdet det værd, lyder det fra formanden.

Annonce
Melfar Posten

Kæmper fortsat for salg af værtshus: - Interessen har været meget begrænset

Annonce
Melfar Posten

Fortiden kigger frem under kommende boligkvarter: Her finder arkæologerne en manglende brik

Annonce
Melfar Posten

Knud fik hjertestop i armene på sin far, da han var to måneder gammel - var død i 16 minutter

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mindehøjtidelighed på Gals Klint

Melfar Posten

Sved på panden og dansetrin gav penge til kræftramte børn

Melfar Posten

Udflugt til Kerteminde

Melfar Posten

Kom til åben træning i Nørre Aaby Cykelklub

Melfar Posten

Skal du cykle med i Cykelløbet Fyen Rundt?

Melfar Posten

Livfuld pause i Udby Kirke

Melfar Posten

Vestfyns Kunstguide 2022 -2023 er lige på trapperne

Annonce