Annonce
Melfar Posten

Fjelsted-Harndrup fastholder sæsonstart trods corona

I sidste uge var der opstartsmøde for instruktører, trænere og bestyrelse i Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup, der dermed melder klar til sæsonstart - med Covid-19-regler indarbejdet. Foto: Gymnastkforeningen Fjelsted-Harndrup
Børn- og ungehold bliver de første på gulvet hos kommunens største forening, mens gymnaster fra 60 år og opefter må vente lidt endnu.

Brenderup/Harndrup: Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup starter sæsonen i uge 36.

Bestyrelsen i GFH har de sidste uger arbejdet intensivt på at forholde sig til myndighedernes og DGI’s retningslinjer i forhold til Covid-19. Der er gjort store overvejelser om, hvordan gymnastiksæsonen kan komme på skinner - både hvad angår de praktiske forhold i Brenderup Aktivitetscenter og på Fjelsted Harndrup Skole, som er de to steder, hvor GFH har gymnastikhold.

- Vi har besluttet at udsætte opstarten af foreningens 60+ hold. Beslutningen er taget, fordi foreningen har rigtig mange gymnaster i alderen fra 60-80 år og mere, som selvfølgelig er i risikogruppen, fortæller Charlotte Tubæk, der er formand i foreningen.

Annonce


Vi afventer lige og ser, hvordan de øvrige hold fungerer de første uger, og forhåbentlig kan vi inden så længe komme igang med vores 60+ hold.

Charlotte Tubæk, formand, Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup


Instruktører kaldt til møde

I sidste uge blev der holdt opstartsmøde for instruktører, hjælpere og bestyrelse, hvor retningslinjerne blev gennemgået.

- Der er således udarbejdet retningslinjer for både gymnaster og instruktører, som i store træk ikke afviger meget fra de gode rutiner, vi allerede kender i forhold til at holde afstand og have god hygiejne, nu skal vi bare arbejde disse rutiner ind i vores daglige træninger, siger Charlotte Tubæk.

- Opgaven bliver naturligvis størst for instruktørerne, der skal instruere gymnasterne i de gode vaner og som også får en større opgaver med rengøring af redskaber og omgivelser. Grundet Covid-19 skal alle i år være tilmeldt holdet inden første træning. Dette er et krav for at GFH kan fortage en smitteopsporing hvis det bliver nødvendigt, fortæller hun.

Der har ikke været gang i gymnastikken siden 10. marts, da Covid-19 satte en stopper for sæsonafslutningen.

Gymnastikforeningen Fjelsted-Harndrup har cirka 1000 medlemmer og er dermed Middelfart Kommunes største forening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce