Annonce
Melfar Posten

Fynsk cykelhold anmelder dansk etape i Tour de France: Her kan angrebene sættes ind

Nørre Aaby Cykelklub har fået aflyst en række cykelløb, klubben havde set frem til. Derfor var det en ekstra fornøjelse for dem at prøvekøre ruten, som til næste år vil udgøre 3. etape af Tour de France. Privatfoto
Det var fantastisk vejr, og det var en fantastisk følelse for Nørre Aaby Cykelklub igen at køre cykelløb, da klubben søndag var på vejen sammen.
Annonce

Nørre Aaby: Der var brug for solcreme på arme og ben, da 17 medlemmer af Nørre Aaby Cykelklub søndag prøvekørte 3. etape af Tour de France, der kommer til Danmark næste år.

Ruten går fra Vejle og slutter i Sønderborg, men en række friske gutter fra cykelklubben valgte at forlænge turen ved at begynde i Nørre Aaby. Dermed nåede de op på 220 kilometer i stedet for de 182, som Tour de France-rytterne skal tilbagelægge.

En af de glade cyklister var John Kaspersen, der nød at være tilbage på cyklen sammen med gutterne fra klubben.

- Hold da fast, hvor er det en skøn rute med flot natur. Folk havde en fantastisk tur, beretter han.

Annonce

Oplagt sprinteretape

Kort efter løbet skydes i gang, og feltet bevæger sig ud af Vejle, kommer de til et bakket landskab, hvor John Kaspersen og de andre fra cykelklubben vurderer, at der kan komme action i Tour de France-etapen.

- Da det er tredje etape, hvor der stadig vil være panik i feltet, er der nok nogen, der gerne vil i udbrud og dermed i fjernsynet. Der tror vi, at der allerede på vej ud af Vejle, ved de voldsomme Jellingbakker, vil stikke et morgenudbrud afsted.

Han spår dog ikke eventuelle lykkeriddere mange chancer.

- Jeg tror ikke, de får lov at køre hjem, da det bliver en sprinteretape. De sidste kilometer er lidt kringlet ind gennem Sønderborg, og der snakkede vi om, at det kunne give nogle udfordringer at komme gennem de sving med 60 kilometer i timen, fortæller John Kaspersen.

På ruten kommer rytterne igennem flere åbne landskaber, der måske kan bidrage til et spektakulært cykelløb.

- Søndag havde vi op til ni sekundmeter vind. Den sidevind synes vi var generende. Men vi tror ikke, det er nok til at lave et sidevindsudbrud, så skal det nok blæse endnu mere.

En række pitstops var indlagt på ruten, hvor Nørre Aaby Cykelklub kunne få optanket depoterne. Privatfoto
Fra venstre ses formand for Nørre Aaby Cykelklub Henrik Larsen sammen med Mikael Rasmussen og Søren Sørensen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce