Annonce
Melfar Posten

Gammelt bilfirma får nyt ansigt og nyt navn på facaden

Søren Hansen (t.h.) har overtaget lokalerne, hvor Claus Isaksen og hans hustru i mange år har drevet bilhandel på Odensevej. Privatfoto
Claus Isaksen stopper dog ikke helt som bilmand, selv om Søren Hansen har overtaget lejemålet på Odensevej.
Annonce

Middelfart: Claus Isaksen og hans hustru Susanne har efter 25 år med salg af brugte biler i Middelfart valgt at trappe ned. Parret fra Odense har derfor overladt lejemålet på Odensevej 185 til den lokale bilmand Søren Hansen, som har ændret navnet fra Isaksen Biler til Lillebælt Biler, som det nu også kan ses på facaden.

Navnet er ikke tilfældigt. Hans far, Jens Hansen, har i mange år drevet Lillebælt Auto ikke langt derfra på Brovejen.

- Vi er midt i et glidende generationsskifte og får en virkelig flot salgsafdeling på Odensevej samtidig med, at vi kan klargøre og servicere de solgte biler få meter derfra, forklarer Søren Hansen.

Claus og Susanne Isaksen kan dog ikke helt slippe livet med biler. De bevarer derfor Isaksen Biler ApS og vil fortsat have enkelte brugte biler til salg i de gamle lokaler og være til stede et par dage om ugen.

- Vi er blevet 25 år ældre og vil gerne forene arbejdsliv og fritid bedre end det hidtil har været muligt. Søren har mange års erfaring indenfor branchen og er en dygtig og reel fyr, så vi er glade for, det er ham der rykker ind, siger Claus Isaksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce