Annonce
Melfar Posten

Gavekort for 230.000 kroner solgt i december: - Det er mere end forventet

Der har været pænt salg i de gavekort til lokale forretninger i december. Arkivfoto: Mia Harm Madsen
Efter decembersalget af gavekort til lokale forretninger og spisesteder overgik forventningerne, går parterne bag den lokale shoppingportal ind og støtter op med flere penge.

Nordvestfyn: Folk har taget godt imod gavebeviserne til de lokale butikker og spisesteder, der blev lanceret på den lokale shoppingportal shopmiddelfart.dk midt i december.

Sådan konkluderer parterne bag initiativet - Visitmiddelfart, Middelfart Handel og Middelfart Erhvervscenter.

I løbet af december blev der nemlig solgt gavekort for i alt 230.000 kroner på siden.

- Det er mere end forventet, siger turistchef Majbritt Chambers.

Gavekortinitiativet blev sat i værk for at støtte op om kommunens handels- og erhvervsdrivende, da det stod klart, at Middelfart Kommune blev sat under udvidede coronarestriktioner - restriktioner, der siden blev rullet ud i hele landet. Butikker, spisesteder og andre måtte lukke 11. december, hvilket bragte julesalget i fare.

Annonce

Øger værdi på gavekort

Med stramme restriktioner, der indtil videre rækker ind i februar, har Middelfart Erhvervscenter og VisitMiddelfart valgt at at lægge sammenlagt 50.000 kroner i gavekortpuljen.


Vi er med for at få penge ud i virksomhederne nu og her, og så håber vi på nogle afledte effekter lokalt til de øvrige virksomheder.

Niels Christian Hammelev, Middelfart Erhvervscenter


De penge udmønter sig i en rabat på 100 kroner, når man køber udvalgte gavebeviser. Køber man et gavekort på 400 kroner, har det altså en værdi på 500 kroner.

- Vi tre chefer (for Middelfart Handel, erhvervscentret og turistforeningen, red.) satte os sammen og snakkede om, at vi gerne ville støtte mere op. Og gerne støtte mere målrettet specielt hoteller og spisesteder, som har været lukket meget mere ned end butikkerne, siger Majbritt Chambers om baggrunden for at sætte ekstra penge i gavebeviserne.

Om Middelfart Erhvervscenters involvering skriver erhvervschef Niels Christian Hammelev i en pressemeddelelse:

- Vi er med for at få penge ud i virksomhederne nu og her, og så håber vi på nogle afledte effekter lokalt til de øvrige virksomheder. Men det her tiltag er bestemt ikke det eneste fra erhvervscentret. Mange virksomheder kikker ind i en ændret adfærd i markedet, som vi skal hjælpe dem med at omstille sig til, skriver han.

Der kan for nuværende købes gavekort til mellem 50 og 60 lokale butikker, oplevelsessteder, hoteller og spisesteder på portalen, oplyser turistchef Majbritt Chambers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce