Annonce
Melfar Posten

Giv et tip til en tilflytter

Sofie Ejlskov Hugger er lokalredaktør for Melfar Posten og Fyens Stiftstidende i Middelfart. Foto: Søren Gylling
Annonce

I november, hvor jeg skiftede kasket fra souschef til lokalredaktør, rykkede jeg også min adresse fra Odense til Middelfart.

Jeg mener, at jeg endnu bedre vil kunne sikre gode historier i dine lokale aviser, hvis jeg også i mit private liv engagerer mig i Nordvestfyn og hurtigst muligt lærer både Middelfart og de øvrige lokalområder at kende.

Men det er nu ikke den eneste grund. Jeg er nemlig også ret vild med byen. Efter min bedre halvdel, Rasmus, og jeg havde skrevet under på købsaftalen, glædede jeg mig både til at indrette og istandsætte vores nye hus og til meget snart at kunne gå på opdagelse i alt det, her er.

Desværre kom nedlukningen, nærmest bedst som vi var nået gennem flyttekasserne og jeg den første tid i mit nye job. Og planerne om at skulle se, røre ved og smage os gennem vores nye by er stadig på standby.

Det er altså lidt mærkeligt at være tilflytter, når det er sådan.

Selvfølgelig giver det endnu mere tid til at nyde den fantastiske natur. Jeg ved ikke, om det er en coronating, men jeg bliver ofte overvældet over, hvor mange mennesker man møder på stierne rundt omkring. Middelfarterne får virkelig travet nogle kilometer i de her fine omgivelser. Det er rart, især fordi langt de fleste hilser. Det er jeg slet ikke vant til fra Odense.

Men hvor ville det altså også være godt snart at kunne sætte os på en af de restauranter, vi aldrig har prøvet. Eller indløse billetter til en af de attraktioner, vi mangler at udforske. Eller finde ud af hvad der gemmer sig bag vinduesudsstillingerne i de mange lokale forretninger, som vi ikke har handlet i endnu.

Vi har endda gavekortene liggende klar til det.

Nu er det dog heller ikke hele samfundet, der er lukket ned for de, der er ude efter én på opleveren. Der er stadig natur uden for Middelfart, vi kan køre til og mangler at lære at kende. Og der er fine butikker både i hovedbyen og i oplandet, der endnu tager imod kunder.

Dem skal vi huske stadig at støtte og få fortalt om. Derfor vil jeg opfordre til, at du, kære læser, husker at prikke til mig, hvis du kender til en historie om nogen, der enten har fundet på en smart coronaløsning eller fortjener et skulderklap for at holde skansen i denne tid. Eller blot et godt tip til en oplevelse i de kommende uger enten udendørs eller indenfor.

Hvem ved, måske det både kunne blive til en god artikel - og en weekend-destination for to trippende tilflyttere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce