Annonce
Melfar Posten

Inderlige juleviser og fyrig dansemusik i Husby Kirke

Blum og Haugaard Band
Annonce

Husby: Lørdag den 5. december klokken 14 og 16.30 lægger Husby Kirke rammen om julemusik i særklasse med Helene Blum og Harald Haugaard.

Igennem de sidste 13 år har Blum og Haugaard inviteret gæster med i deres nordiske julekoncerter, der har fyldt koncertsale i Danmark, Tyskland og Østrig og begejstret publikum fra Elbphilharmonien i Hamborg til kirker på sydfyn, med deres blanding af inderlige juleviser og fyrig dansemusik.

På en helt særlig måde formår de skandinaviske jule – og vintertraditioner at sprede lys og varme i en kold og mørk tid.

Julekoncertens håndplukkede repertoire byder på en strålende buket af både traditionelt og nyskrevet materiale. Dansemusik fra fordums dampende balsale, hvor folk mødtes til en svingom, til de stille sange, der lød rundt om ildstedet i stuerne derhjemme.

Husby Kirke er en af de smukkeste kirker på Vestfyn med en fabelagtig akustik og masser af plads til en coronatryg koncert.

Billetter købes på www.place2book.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Mindeord over Arne Pedersen

Melfar Posten

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce