Annonce
Melfar Posten

Krabber med fine madvaner: Der var italiensk pølse på krogen til Naturens Dag

Ida Marie Toft Møller havde taget sin lillesøster Alma Sofie Toft Møller og far Peter Møller med ned for at fange krabber ved Teglgård Strand. De var blandt de heldige, der fik en krabbe op og ned i spanden. Foto: Mia Harm Madsen
Naturen kan mange ting, og ét af de steder, man i søndags kunne besøge, var Teglgård Strand, hvor der blev lokket med krabbefiskeri.
Annonce

Middelfart: Krabber kan altså bare noget. Især når det kommer til at lokke børn ud i ustadigt vejr.

Foreningen Teglgårds Venner inviterede på Naturens Dag i søndags alle med trang til at fange en krabbe ned til Teglgård Strand for at få sådan en lille fætter på krogen og efterfølgende bruge den til væddeløb.

Med små fiskestænger med en klemme og et stykke italiensk stykke spegepølse dinglende i enden, vandrede børn med forældre ud på broen for at se, om de skulle have heldet med sig.

Men Selv om Christian Hansen fra bestyrelsen i Teglgårds Venner ellers påstod, at den italienske spegepølse var krabbernes yndlingspølse, så var der ikke mange, der fik bid.

Dagen igennem var der godt med gæster ved stranden, hvor foreningen Teglgårds Venner havde inviteret til krabbefiskning. Foto: Mia Harm Madsen

Det lykkedes dog for familien Toft Møller, hvor tre-årige Ida Marie, otte-årige Alma Sofie og far Peter under stor begejstring fik hevet en mellemstor krabat op af det vindsuste vand.

Annonce

Ny bro på vej

I det hele taget var krabbefanger-standen godt besøgt, og der kom hele tiden nye besøgende til, så de frivillige fra Teglgårds Venner var godt tilfredse med dagen.

Ud over krabbefiskeri havde Teglgårds Venner også taget waders og vandkikkerter med, så familiens mindste kunne få et kig på havbunden.

Ida-Marie Erdmann Clausen og bror Marius Erdmann Clausen prøvede også lykken fra broen. Foto: Mia Harm Madsen

Skulle man have været på besøg i søndags uden at få noget på krogen, er der godt nyt: Inden efterårsferien har Teglgårds Venner fået opført en rigtig krabbebro ved Teglgård Strand, så der altid er mulighed for at tage sin italienske spegepølse med i en klemme i en snor og fange sine egne krabber.

Man kan få brug for hjælp, når krabbestangen knækker. Heldigvis sprang medlemmerne af Teglgårds Venner rundt i waders for at sikre, at alle fik en god oplevelse. Foto: Mia Harm Madsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Kom til Self kvindeaften

Melfar Posten

Kragh sikrede dansk Tour-triumf i Lyon

Annonce