Annonce
Melfar Posten

Kreativt makkerpar giver ''Byens Bedste Service'': - Nu, hvor vi har vundet, forpligter det

Line Tranberg Jensen ( t.v.) og Signe Tholstrup Andreasen startede i april sidste år Kreaværk midt i Middelfarts gågade. Allerede efter et halvt år modtog de prisen for Byens Bedste Service. En pris, som de ikke havde regnet med at få, da de er en meget ny spiller i byen. Foto: Mia Harm Madsen
Det nystartede Kreaværk løb af med prisen for Byens Bedste Service ved prisuddelingen i oktober. Og det kun et halvt år efter åbningen af butikken, der kombinerer salg af udstyr til kreativitet samt et kreativt værksted, hvor kunderne kan male keramik eller lave perler, mens de drikker kaffe fra caféen. At vinde så fin en pris var et kæmpe skulderklap, men omvendt forpligter det også, synes de kreative damer.

Middelfart: Da det kreative makkerpar fra Kreaværk sad på rækkerne som nominerede til prisuddelingen Byens Bedste i oktober, var det lige før, de ønskede, at de ikke ville vinde, for det betød, at de skulle op på scenen foran 300 tilskuere og en livestreaming, og det var der ingen af dem, der rigtigt havde lyst til.

De var nomineret i kategorien "Bedste Service", og for dem var det noget af det fornemmeste, de kunne blive hædret i, da hele idéen med det nyåbnede Kreaværk lige præcis var at give en god serviceoplevelse.

Sådan så det ud på scenen, da Kreaværk modtog prisen foran en propfyldt sal på Park Hotel den 9. oktober. Ikke nok med, at Line Tranberg Jensen og Signe Tholstrup Andreasen ikke var bekvemme ved at stå på scenen, fik aftenens vært, Jacob Riising, dem til at vinke majestætisk ud til publikum. Foto: Mads Dalegaard

I dag kan ingen af dem helt præcist huske, hvad de sagde, da de alligevel stod på scenen som vindere af kategorien, men der er én ting, de ved, de gerne ville have sagt, og som der nu kan rettes lidt op på med en artikel i avisen:

Annonce

- Vi ville gerne have sagt tak til vores familier. De har en stor aktie i, at vi kom på benene med Kreaværk. De har hjulpet med alt fra istandsættelse af lokaler, økonomisk støtte og børnepasning, siger Signe Tholstrup Andreasen, der sammen med Line Tranberg Jensen startede Kreaværk op 16. april sidste år.

Den fedeste kategori

I Kreaværk er det idéen, at kunderne skal kunne få sig en kreativ oplevelse. Om man er til perlearmbånd eller keramikmaling, så kan man lave det i Kreaværk, og hele oplevelsen kredser om netop den gode service.

- Vores mission er at sælge oplevelser, og de faciliteres ved, at kunderne hjælpes i gang med den hyggelige stund, som det er, når man laver noget kreativt sammen, siger Signe Tholstrup Andreasen.

Den fine keramik-statuette står i sikkerhed på en hylde bag disken i butikken. Den stod først fremme på disken, men der er mange små pilfingre i en kreativ butik, så den blev sat lidt i baggrunden - bare for en sikkerheds skyld. Foto: Mia Harm Madsen

Og netop derfor var det ekstra dejligt for Krea-makkerparret, at de blev nomineret i Bedste Service.

- For os var det den fedeste kategori at blive nomineret i. Det er vel en kategori, alle gerne vil vinde, siger Signe Tholstrup Andreasen om hele præmissen for at være handelsdrivende.

Dog troede makkerparret ikke på, at det ville være dem selv, der skulle gå hjem med en statuette, for de kunne se, at det var et stærkt felt, de var nomineret i.

- Vi var så nye i byen på det tidspunkt, så vi turde ikke håbe på noget, siger Signe Tholstrup Andreasen

Annonce

Positiv opmærksomhed

Hele Byens Bedste-kampagnen kan noget særligt, mener de to krea-damer.

- Mens konkurrencen kørte, var det en motivation, men nu, hvor vi har vundet, forpligter det, siger Line Tranberg Jensen.

- Ja, det er en god barre at have, og nu har vi også sat klistermærket på døren, at vi vandt Byens Bedste Service 2021, så det er det første, kunderne ser, når de kommer, siger Signe Tholstrup Andreasen.

Hverdagen i butikken er præget af, at flere og flere får øjnene op for, at man i fællesskab kan få en hyggelig stund sammen i Kreaværk, og derfor ser de to indehavere ofte de samme ansigter igen og igen. Foto: Mia Harm Madsen

Generelt synes de to, at når Byens Bedste-kampagnen ruller, så giver det god anledning til at tale om, hvem de andre nominerede er.

- Det giver en positiv nysgerrighed, for vi taler jo om, hvem de er. Vi har snakket om Surdejsbrødet, for eksempel. Men det giver positiv omtale til alle, der er nominerede - ikke kun til vinderne, og som ny butik er det vigtigt at få den omtale, men klistermærket i døren fungerer som et kvalitetsstempel, siger Line Tranberg Jensen.

Der bliver malet en del keramik i Kreaværk, og derfor er der et større lager af keramik i butikken. Lige fra krus i forskellige størrelser til sparegrise og fade. Foto: Mia Harm Madsen
Annonce

Mål og kolde øl

Nu, på den anden side af festivitasen, er det hverdag i butikken igen. Og hvilken hverdag. For selv om der stadig er kunder, der lige skal have forklaret, hvad det er for et koncept, man møder i Kreaværk, så har flere og flere fået øjnene op for, at der findes en anderledes mulighed at være sammen på.

En måde, hvor der både er god kaffe, kakao og kreativitet på dagsordenen - og hvis man er fiks på fingrene, kan man i det kreative værksted måske endda få lavet en god, personlig gave til én, man holder af.

- Og hvis vi lige skal komme med to gode nyheder også, så kan vi fortælle, at vi har nået vores omsætningsmål for 2021. Godt nok troede vi, at det ville være butiksdelen, der ville trække den største del af indkomsten, men det har vist sig, at det er værkstedet, der har været mest gang i. Desuden har vi lige fået en alkoholbevilling, så de mænd, der har efterspurgt en kold øl, nu kan nyde én i værkstedet, og vi kan servere bobler både i det daglige og til arrangementer, siger Signe Tholstrup Andreasen.

Annonce
Melfar Posten

Strømmen melder klar til 'Fænø Rundt'

Annonce
Melfar Posten

Vind et kunstværk i byens gallerier

Annonce
Melfar Posten

Californiske himmelstrøg i Galleri Engholm

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Klumme: Ude af sin comfort-zone til Lillebælt Halvmaraton.

Melfar Posten

Grundlovsmøde for alle ved Grimmermosehuset

Melfar Posten

Samlede 3500 cigaretskod på to timer: Forening holder gaderne rene - og det er utroligt, hvad folk smider

Melfar Posten

Tip fra Bib: Pia Tafdrup – en dansk digter fylder 70

Melfar Posten

Danselærer satser på stationsbygning som ny danseskole: - Jeg håber, jeg kan få nogle nye med

Melfar Posten

Vil have Middelfart med på populær bølge: Lars står bag ny turistattraktion

Melfar Posten

30 mand skal sorterere gæsternes skrald: Festival går langt for at blive mere bæredygtig

Melfar Posten

For ét hold handlede Fyen Rundt særligt om frisk luft og frihed

Melfar Posten

Pral af din by: Uenighederne er den største styrke

Melfar Posten

Herboende ukrainere opretter fredagscafé for at hjælpe flygtninge: - Vi husker selv, hvor hårdt det var at starte et helt nyt liv

Melfar Posten

Kommentar: Vi tager på tur - ses vi?

Annonce