Annonce
Melfar Posten

Lempede restriktioner: Nu må man godt læse avis eller studere på nordvestfynske biblioteker

Nu er det igen tilladt at slå sig ned på bibliotekerne for at læse eller arbejde. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Nordvestfyn: Da bibliotekerne i Middelfart Kommune åbnede igen 18. maj, var det udelukkende med mulighed for at låne og aflevere bøger.

Nu har myndighederne lempet restriktionerne, så man også gerne må slå sig ned på bibliotekerne og eksempelvis læse avis eller studere.

Der gælder stadig de samme krav om, at man skal holde afstand og sikre god håndhygiejne. Bibliotekerne vil sørge for, at der er mulighed for at holde en meters afstand mellem studiepladserne, og der bliver i det hele taget opsat sprit ved de forskellige siddepladser, så man selv kan gøre stolen og bordet rent, inden man går.

På Kulturøen i Middelfart skal aviser og magasiner læses i Oasen på første sal, så der ikke opstår trængsel i foyerområdet. Det vil være muligt fra 2. juni, hvor bibliotekerne igen vil have aviser.

Man kan stadig ikke bruge bibliotekernes computere og printere, men man må gerne tage sin egen computer med og arbejde på den.

Det er heller ikke tilladt at lege i børneområderne på bibliotekerne.

Annonce

Udvidede åbningstider

På biblioteket på Kulturøen udvides åbningstiderne med to timer på alle hverdage. Udover åbningstiden, hvor der er betjening, fra 10 til 17, kan man fra fredag 29. maj bruge biblioteket i begrænset omfang fra 17 til 19.

I det tidsrum kan man finde bøger på hylderne, låne og aflevere og hente bøger, man har bestilt, og personalet vil hjælpe med selvbetjening og korte forespørgsler. Lørdag er åbningstiden stadig 10 til 14.

De udvidede åbningstider gælder foreløbig hen over sommeren eller indtil andet bliver meldt ud.

På Nørre Aaby og Ejby Biblioteker er der fortsat åbent mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra 13 til 17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce