Annonce
Melfar Posten

Lokaldebat: Motionscyklister smadrer skovstierne

Annonce

Endelig fik man en dag med solskin, så det ville være skønt at gå en tur i skoven. Jeg gik en rundtur fra Teglgård til Grøndalen og retur.

Det blev en beskæmmende oplevelse; ja, nærmest som at deltage i et forhindringsløb. Overalt, hvor jeg gik, var de mindre stier smadret.

Dybe og vand- og mudderfyldte spor vidnede om, at motionscyklister havde benyttet sig af de regnfulde måneder til at more sig med at pløje stierne op.

Jeg måtte et par steder vende om og finde anden vej. Jeg bemærkede, at cyklisterne også ser det som nødvendigt at lave nye spor ved siden af de andre, når det selv for dem bliver for smattet. På den måde er stierne nogle steder blevet flere meter brede. Strandkanten så ikke bedre ud.

Jeg spørger: Kan stierne mon reparere sig selv og blive pæne og farbare igen? Jeg tvivler.

Hvorfor bruger motionscyklisterne ikke de dertil indrettede stier i Staurbyskov - de får i tilgift god motion på cykelturen derud.

Og skal vi ikke alle kunne færdes til fods på skovstierne i Teglgårdsskoven - skal jeg virkelig have waders på, næste gang, jeg går tur i skoven?

Lisbeth Vognsen fra Middelfart følte sig nærmest som en forhindringsløber, da hun forleden var på gåtur fra Teglgård til Grøndalen og retur. Foto: Lisbeth Vognsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce