Annonce
Melfar Posten

Middelfart henter mandelgave i Brabrand

Jacob Linnet har skrevet under på en kontrakt på halvandet år i Middelfart Boldklub. Foto: Middelfart Boldklub
Jacob Linnet har skrevet en kontrakt på halvandet år i Middelfart Boldklub.
Annonce

Middelfart: Middelfart Boldklub har hentet en mandelgave i timerne før juleaften.

Klubben har skrevet en kontrakt på halvandet år, med den 25-årige midtbanespiller Jacob Linnet. Linnet kommer til klubben fra Brabrand IF. Jacob Linnet har fået sin fodbolduddannelse i ungdomsårene i AGF, og har i sin tid som seniorspiller repræsenteret Brabrand IF og AC Horsens.

Linnet har været en markant skikkelse i Brabrand, hvilket blev belønnet med en kontrakt i Superligaklubben AC Horsens. Her blev det til flere indhop i landets bedste række, inden han vendte tilbage til Brabrand. Jacob Linnet kan dække stort set alle pladser på banen, men gør sig primært på den centrale midtbane. Han er en dygtig boldspiller, som er kendt for at have et kæmpe fighterhjerte.

-  Linnet er en vindertype, som går forrest til både træning og kamp! Vi har stiftet bekendtskab med ham adskillelige gange de seneste sæsoner, og han er bestemt ikke behagelig at spille overfor. Han har et enormt løbepensum, og en vindervilje som få. Han har gennem vores snakke de seneste uger vist en stor interesse for vores projekt, og en stor tro på at vi kan lykkes sammen. Han skal være med til at skubbe intensiteten i både træning og kamp i den rigtige retning, og forhåbentlig være med til at sikre os mange sejre i de kommende sæsoner, udtaler direktør Søren Godskesen om tilgangen af Jacob Linnet.

- Jeg har som konkurrent fulgt Middelfart i de seneste sæsoner, og synes klubben har gang i et spændende projekt. Siden den første kontakt har klubben vist stor interesse i mig, og jeg har haft en god mavefornemmelse hele vejen igennem processen. Jeg går ydmygt til opgaven, men kommer også til at stille krav til mine omgivelser. Jeg vil vinde for enhver pris, uanset om det er til træning eller i kamp, og jeg vil byde ind med alt hvad jeg kan. Jeg glæder mig helt vil til at komme i gang med træningen i januar, og hilse på mine nye holdkammerater, udtaler Jacob Linnet om skiftet til Middelfart.

Kontrakten mellem Middelfart Boldklub og Jacob Linnet udløber 30. juni 2022.

Annonce
Annonce
Melfar Posten

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Peders ødelagte skraldepose startede stor diskussion: Der har været noget galt med poserne - og nu forklarer kommunen sig

Melfar Posten

Borgerne hører lige nu til den sidste gruppe: Middelfart gør klar til at kunne vaccinere på bosteder før end ventet

Annonce